Gecmisim.

bence inan önemsemeyen erkekler de çok, bak çok yakın bi arkadaşım 4 yıllık ilişkisinde kaybetti ve sonradan ailevi nedenler falan kavga gürültü ayrıldılar.. o da senin gibi çok kafasına takıyordu, kimseyle olmaz,kabullenemrzler diye.. onun üstüne 2 kişiyle görüştü.. ve en son görüştüğü kişiyle şuan evli ve bi bebek bekliyorlar.. çocuğa en baştan söyledi çünkü evlilikten dönülen bi ilişkiydi.. tabi ilk zamanlar problemler çıktı, çocuk çok sevmesine trağmen arada kıskançlık krizlerine falan giriyormuş, düşününce dayanamıyorum diye.. ama sonradan arkadaşıma olan sevgisi her şeyin üstesinden geldi.. çünkü en güzel direniş kalbi temiz tutabilmekte, oraları değil.. ve arkadaşımın insanlığı, iyi niyeti, sevgisi kısaca her şeyi ona aşık etti ve dediğim gibi bi ay sonra bi bebişleri olacak ,maşallah çok mutlular..
Bende onemsemeyen erkeklere hayret ediyorum hala da inanasim gelmiyor

Seni buna göre değerlendiren bir erkekten uzak durmak en iyisi.
kimse asla ama asla seni yaptiklarindan dolayi asagilama hakkina sahip degil.
değerini baskalari uzerinden olcme ,lütfen.
Aslinda kimse bizi yipratacak kadar güçlü degil. Onlar bize bir igne batiriyor , verdigimiz tepki bize has. Yani kimsenin sozleriyle seni uzmesine izin verme. Her çıktığını kisiye dürüstlük olsun diye anlatmak zorunda degilsin. Eger karsindaki kisi seninle gerçekten ciddiyse bunu onunla paylasirsin.
bu durumu zaafin olmaktan bi şekilde cikarman gerekiyor.

bu bekaret konusu neden erkekleri bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum.. arkadaşım sana laf söz eden erkek bakirmi sanıyorsun da kendini ezdiriyorsun?
onlar her haltı yesin ama sen bakire kal. böyle bir mantık kabul edilebilirmi?

kadının bedeni kendisine aittir kimsenin bir şey demeye hakkı yoktur.
sen de bu takıntıdan bir an önce kurtul ben özgür bir kadınım hayatımı yaşıyorum diye kendine telkinde bulun. inan hayat bunları takmak için çok kısa.

Valla sen inanmıyor olabilirsin ama böyle Örnekler var, ben de kuZeniyle ilişkisi olduğuna inanan ve bunu takıntı yapan Kadınlara veya erkeklere inanmıyorum :KK66:
Iliski degil bikere tekrar ayni seyleri konusmak istemiyorum sadece merakimdam sordum varmi diye herkesin ozel hayati beni hic ama hic ilgilendirmez

her şeyi zamana bırakmalısın
ara ara böyle dibe çöküyor insan her konuda
buda senin böyleymiş
ayağa daha sağlam kalkacaksın zamanla
düşe kalka derler öyle
seni geçmişinle yargılamayacak insanlar çıkacak
bence kısmetlisin böyle insanı hayatından çıkardığın için
şu an hayatına kimseyi alma yanlışı yanlışla düzeltilmez
kafanı dinlemelisin
hayatta her şey sevgili demek değildir canım
işin ailen arkadaşların olur
onlarla takıl
beni deniz kenarı sakinleştirir
moralim çok bozuk olduğunda ilk fırsatta sahilde giderim
ayrıca bu konuda kendini yargılama

her şeyi zamana bırakmalısın
ara ara böyle dibe çöküyor insan her konuda
buda senin böyleymiş
ayağa daha sağlam kalkacaksın zamanla
düşe kalka derler öyle
seni geçmişinle yargılamayacak insanlar çıkacak
bence kısmetlisin böyle insanı hayatından çıkardığın için
şu an hayatına kimseyi alma yanlışı yanlışla düzeltilmez
kafanı dinlemelisin
hayatta her şey sevgili demek değildir canım
işin ailen arkadaşların olur
onlarla takıl
beni deniz kenarı sakinleştirir
moralim çok bozuk olduğunda ilk fırsatta sahilde giderim
ayrıca bu konuda kendini yargılama
Evet haklisiniz..sanirim biraz da ozguvenimle oynamasi beni sarsti kendime guvenim hic kalmadi zaten manevi olarak zayif hissediyodum o da boyle davraninca artik kendimi cirkin ise yaramaz bos degersiz biri gibi gormeye basladim artik..atlatirim insallah.tesekkur ederim cevap veren herkese.

Evet haklisiniz..sanirim biraz da ozguvenimle oynamasi beni sarsti kendime guvenim hic kalmadi zaten manevi olarak zayif hissediyodum o da boyle davraninca artik kendimi cirkin ise yaramaz bos degersiz biri gibi gormeye basladim artik..atlatirim insallah.tesekkur ederim cevap veren herkese.

öz güvenini kendine iyi bakarak kazanabilirsin
kişisel bakım arkadaş ortamı
başka şeyler öğrenerek
kendinizi daha değerli olduğunu göreceksiniz
ve hisseddireceksiniz

Bence dua edip şükretmelisin.
Bekaretını kaybettin diye seni hayatından çıkaran bi erkek , zaten ayrılmaya sebep arayan erkektir .
Seni gercekten seven erkek ne olursan ol yıne senı sever.
Yanında olur.
Bu kadar negatıf dusunup yıpratma kendını . Bu ne dusunceler ya. Kendıne gel.
Kımseye dusmez yasadıgın hayatın tasası.
Kendını lekelenmiş ve kapkara düşünürsen tabii ki hayatına gıren ınsanlardan aşağı gormeye baslayacaksın kendını .
Sen hayatına kabul edeceksın istediğin insanı .

Seni oldugun gibi kabul edebilecek cok insan var.
Hic neden yaptin felan muhabbetlerne girmeyecegim, herkes hata yapabilir, kimilerine göre bu bir hatada degil unutma.
Iste öyle biri seni sevip seninle bir ömür sürmek isteyecektir.
Kafana takma hic, üzüldügüne degmez.

Ben cevremde cok gordum bakire olmayipta evlenen mutlu olan. Hatta bir arkadasim bebek bile aldirdi. Suanda cok mutlu evli ve yine hamile. Bence ne yapmis olursan ol hatalarinin da arkasinda durman lazim. Yani bi sevgilin var diyelim ve bakirelik konusu acildi. Sen orda cok pismanim ay bi sacmaladim babamdan intikam almak icindi falan diye aglarsan karsindaki adamda seni ezer. Dalga konusu bile olursun. Ama "herkes hata yapar gecmisim beni ilgilendirir, benimle ciddiysen seni ilgilendiren gelecegimdir" gibi laflar soyleyip ozguven sahibi olursan kimsenin seni yargilamaya hakki yoktur..

Malesef ırkçı yönetim sistemi sayesinde kendi öz dilimi öğrenemeden Türkçe öğrettiler sonuç bu malesef
(İki arada bir derede misali)

Tekrar söyliyim siz öyle sanın :)
Kendinizi ancak arkadaşlarınıza bakarak anlayabilirsiniz .

KİB'ledim sizi.

Malesef ırkçı yönetim sistemi sayesinde kendi öz dilimi öğrenemeden Türkçe öğrettiler sonuç bu malesef
(İki arada bir derede misali)

Tekrar söyliyim siz öyle sanın :)
Kendinizi ancak arkadaşlarınıza bakarak anlayabilirsiniz .
Ne alaka? Ben dogma buyume yurtdisindayim. Ordada insana ana dilini ogretmiyorlar. Ama cok sukur ana dillerimi (2 anadilim var), yurtdisinda yasadigim yerin dilini ve ilerde egitim hayatimda ingilizceyi ogrendim. Insan yeter ki istesin. Hep devleti suclamak kolay, biraz oku kendinize cevirmeyi bilmeniz gerek!

seni oldugun gibi sevecek biri elbet cikar karsina. Allah büyüktür. Bak yasim genc daha diyorsun, güzel günler seni bekliyor o halde :) Karamsarliga kapilma. Her insan hata yapar. Seni üzen insanlari Allaha havale et...

X