Gecmisim.

Ben soyledim iliskinin en basinda bilsin istedim..sonra o da ben gecmisi boyle olmayan biriyle evlnmk istiyorum dedi sonra tekrar pesimden kostu zaman ver diye en sonunda soguk davranmya basladi bnde ayrildim.kendinin de bakir oldugunu hic ama hic sanmiyorum parayla herseye sahip olabilcgni sanan biri babasi sagolsun kizlar da dahil her imkani saglamis!

sen takarsan herkez takar net
kendiniz için yaşamayı öğrenmelisin
hayat bu kadar uzun değil
insanların değer yargılarına takmayın
takılacak değil insanın namusu iki bacak arası değil
kendinizi bu kadar küçük görmeyin
ağzınız diliniz eliniz kolunuz var
görebiliyor gezebiliyorsunuz
iki geri kafalı insalara bakmayın
o o çocugu sevgiliniz zevk için para verip işini görmeyi çok iyi bilir
bu kadar aşağılık insanlar için
3 günlük dünyada üzülmeye değmez

yaa git psikolojik tedavi gör hata falan değil
sokaktan geçen adamla yatmadın herhalde
anlamıyorum erkeklerde yapıyor kadın olunca durum farklımı oluyor

Ilginc ama bi o kadar da mantikli bi yöntemmis gercekten

Yaşadıklarınız size ait bence. Hayatınıza girenlere anlatmanıza gerek yok. Hayatınıza giren insan geleceğinizle ilgilenmeli.
Söylemezseniz, kandırmış olmazsınız. Cahil biri değilse, her seferinde kan gelmediğini bilir ya da bununla ilgilenmez.

Ayrıca geçmişinizi duymak istemeyebilir, duyduktan sonra göz ardı edemeyebilir.

olan oldu önüne bakmalısın ayrıca namus 2 bacak arasında değil beyindedir bekaret de ne eğer günahsa erkeğin bekareti nerde yoksa bize yasakken onlara serbest mi kıldı rabbimiz sakın bu konuda ezdirme kendini sen dinine bağlı biri olarak hata yaptığını düşünüyorsan ve bundan dndüysen dinleme kimseye asla eksik değilsin ayrıca seninle dalga geçen o erkek varya allah katında affolucak mı acaba kul hakkına girerek... ve emin ol seni sen olduğun için se3vicek sana gğvenicek bu durumu önemsemecek birisi olacak elbet olacak ciddi bir ilişkiye başladığında en başından söyle ama asla hayatınla ilgili ayrıntıya girme sen yaşadın ondan önce yaşadın bitti unutma

ve evet erkekler geçmişi duymak istemez şahsen benim eşim istemiyor bende istemezdim niye bileyim ki ne yaşadığını onu mu kurayım kafamda

bir arkadaşım yıllar evvel,erkeklerin bunları önemsemedığını söledi,nerdne bılıyosun dedim,5 yıldır evliyim,bakire değildim,ilk tanıştığım gece yattık,daha bır kez yüzüme sölemedi dedi,eşini tanıyorum,muhafakar bir aile yapısı,kendıde öle,

iki bacak arasını takıp senle alay edenin ben var ya...kendisi sütten çıkmış ak kaşık mıymış bi sorsaydın keşke!!!o seni sevseydi gelir sana sarılırdı,her şey iki bacak arası değil!!!allah aşkına aş şunu ya hayatı kendine neden zehir ediyorsun,hayattaki tek erkek o mu?çok sinir oldum kesinlikle sana kızdığımdan değil,kadınları bu kadar aciz gören erkeklerden tiksiniyorum hepsi bu
sende lütfen bi silkelen kendine gel!eminim doğru kişiyi bulacaksın

evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım. ama olan olmuş canım yapabilecek birşeyin yok canım. bakire olmak neye göre nasıl??? bence seni hatalarınla kabul edecek birisi elbette karşına çıkacaktır

Seni gerçekten sevdiğine emin olduğun kisiye gercegi anlatip hatalarin insanlar icin oldugunu ve pisman oldugunu soyleyebilirsin . Seviyorsa zaten sünger ceker. Cekmiyorsada zorlanacak bi durum yok.

Seni gerçekten sevdiğine emin olduğun kisiye gercegi anlatip hatalarin insanlar icin oldugunu ve pisman oldugunu soyleyebilirsin . Seviyorsa zaten sünger ceker. Cekmiyorsada zorlanacak bi durum yok.

işte karşı tarafa hata diye anlatması en büyük hata olur dik bir şekilde kendisininde hayatı olduğunu buna göre yaşadığını belirtmes daha doğru olur yeri geldimi terslemeyi laf sokmayı da bilecek diğer türlü klasik yalanlar işte dedirtirsin karşı tarafa hemen ben yapmadım zorla yaptılar diyenlerle bir tutulursun hata değil tercih bu sonuçta

Tatlım olan olmuş bundan sonrası icin güzel seyler düsün ve pişman olacağın birşeyi bidaha yapmamak icin, adım atmadan önce 2-3 kez düsün ve öyle adım at. Bende karşıyım evlilik öncesi iliskiye ama bu beni ilgilendirir, herkesin kararına saygı duymak zorundayız ve ileride bu kararına saygı duymayan biriyle birliktelik yasama. Ayrıca babandan intikam kısmına katılmıyorum, bu bir hataydı dersin evet ama o hatayı yaparken dur ben su babamdan bi intikam alayım diye düşündüğünü hic sanmıyorum, nefsine yenik düşmek, cok sevmek vs anlarım ama kendi hatanı (hata olarak gören sen oldugun icin böyle diyorum) başkalarının üzerine mal ederek rahatlatma kendini. Insanlar hatalarından ders çıkararak olgunlaşırlar

bütün erkekler aynı değil. böyle genellemeyin. ben çok şahit oldum bunu önemsemeyene. en yakın örnek benim eşim. ama belliki yaşadıklarınız en başta size ağır gelmiş. hazır değilmişsiniz. bundan sonra ağır geleceğini düşündüğünüz şeyler yapmayın. siz yaşadıklarınızdan dolayı sadece kendinize karşı sorumlusunuz evleneceğiniz erkeğe karşı değil. hayatta tüm hatalar bizler için. (hazır olmadan yaşadığınız için hata diyorum.) önce kendinizi affetmekle başlayın. bundan sonrası için ne istediğinize karar verin. ama sırf bu yüzden sakın kendinizi eksik-kötü hissetmeyin. buraları okuyan kızlar vardır. genel olarak şunu söyleyeceğim. hazır olmadan öpüşmeyin bile. basit görünen bu adımlar aslında hayatımızı etkileyecek güce sahip. en ufak pişman olabileceğinizi düşünüyorsanız yapmayın.
lütfen kendinize haksızlık etmeyin. sizin değeriniz biyolojik olarak hiçbir fonksiyonu olmayan bir hücre yığınıyla ölçülemez. siz bir insansınız. öncelikle bir insan olarak bu hayatta değeriniz var.

türkiyeye kadınlar için erkek genelevi açılmadıkça bu kızların üstündeki mahallesi baskısı son bulmaz
bana da hep bu durumu takmayan erkekler denk gelıyo cunku erkeklerde anlıyo kızların her gelenle mi yapmıs yoksa sevdıgı bırıylemı yasamıs oldugunu ve zara değil dürüstlüğe önem veriyolar

benim sana tavsiyem bundan sonraki iliskilerinde hic bu konuyu acma yasanmamıs gibi, o sekilde yaklasımda bulunan bir erkek girerse hayatına rest cek ciddiyete binmeden dürüst davranma bundan sonra...

Senin yerinde olsam ki bende evlilik öncesi birliktelik yaşadım, bir kere bunu her hayatıma giren erkeğe söylemekten vazgeçerdim. Yalan söyle kandır demiyorum sadece onların bunu öğrenmeye ve sorgulamaya hiç bir şekilde hakkı yok. Eğer başını eğeceksen inançlı bir insansan rabbine karşı eğ. Yoksa hiç bir insana karşı boynu bükük gezme. Böyle bir soruya cevap bile verme siz kimsiniz ki bunu irdeliyorsunuz de. Her haltı yiyip sonra bakire el değmemiş kız arıyorlar ya sinir oluyorum. Hayatın bitmiş gibi davranma evlendiğin gece aha çarşafta iki damla kan var mı yok mu bunu sorgulayacak adamla zaten evlenme. Şuan beraber olduğum insan benim ilkimdi büyük konuşmak istemem ama ayrılsak s sonra hayatıma biri girse sanırım bu konudan hiç bahsetmezdim bir suç bir leke gibi kimbilir o hayatında ne haltlar yedi ben niye anlatıyorum derdim.

Ablacim bool bol tovbe et ve asla aynı hataya yaklasma bile..cok dua et cok tovbe et kendini de affet..Elbette tekrar mutlu olacaksın seni her halinle seven biri olacak..Ama bunu sakin her erkek arkadsina söylemeye kalkma..Gerçekten fazlasiyla guvendigin birine soylemen gerektiğinde söyle sadece, birak allahla aranda kalsin

Ne kadar cok tovbe ettigimi bilseniz..namazdan sonra bi ara oturup agliodum her sabah.bazi seyler yolunda gitmeyince gitmio iste..hayirlisi insallah cikar karsima oyle biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…