geçmişi formatlamak

Bu kötü anılarının kahramanı neden geleceğini geçireceğin kişi onu anlamadım.

Neyi unutmak istediğini söylesen?

Belki sen takıntılısın..belki o gerçekten kötü ne bilelim şimdi..

neyi unutmak istiyorsun canım sana ne yaptı unutamayacağın da sen hala ileride beraber olmayı düşünüyorsun.

anlatmazsan nasıl bilebiliriz ki? ayrıca geçmişi formatlamak diye bir şey yoktur. insan garip varlık hatırlamak için bir hafızamız var ama unutmak için elimizde hiç bir şey yok

neyi unutmak istiyorsun canım sana ne yaptı unutamayacağın da sen hala ileride beraber olmayı düşünüyorsun.
Yanii birçok şey :/ ama şimdi değil geçmişte.Bende de öyle bir ustalık varki saniyesi saniyesine bana yapılanı hatırlarım ve aynı sinir aynı öfkeyle.

Sadece onun değil herşeyi hatırlıyorum saniyesi saniyesine ..yani geçmiş geçmişte kaldı ne gerek var dimi hatırlayıp sinir olmaya :) sanırım düşünmemek yeterli

Ciddiyim psikoloğa git hastayımde istemesen bile verir :))
gittim zaten tek sorun takıntılı olmammış :) ondan unutamıyormuşum hap verdi içtim düzeldim sadece sinir oldğum zamanlarda böyle çöküyorum sonra düşününce kendime geliyorum ve şu an iyiyim :)

Evet takıntılı olabilirsiniz, ancak kadın erkek her zaman birbirini istemeden üzebiliyor. Size yapılan yanlışlar nedir, ne ölçüdedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…