Dediğim gibi bazıları kuruntu bile olabilir yada abartı bilmiyorum ..Bilmek istediğim nasıl unutulur böyle şeylerSana bu kadar kotu seyler yasatan biriyle niye gelecegini geciresin
Yanii birçok şey :/ ama şimdi değil geçmişte.Bende de öyle bir ustalık varki saniyesi saniyesine bana yapılanı hatırlarım ve aynı sinir aynı öfkeyle.neyi unutmak istiyorsun canım sana ne yaptı unutamayacağın da sen hala ileride beraber olmayı düşünüyorsun.
Bende pc geçmişini formatlamaktan bahsediyorsun sanmıştım
Sadece onun değil herşeyi hatırlıyorum saniyesi saniyesine ..yani geçmiş geçmişte kaldı ne gerek var dimi hatırlayıp sinir olmaya :) sanırım düşünmemek yeterlineyi unutmak istiyorsun canım sana ne yaptı unutamayacağın da sen hala ileride beraber olmayı düşünüyorsun.
evettt :) ne kadar etkili olur bilemem ama denemek gerekbilinçaltı silme yöntemleri var bi de öyle arayın istersenız
hahaa evett gerçekten öyle
gittim zaten tek sorun takıntılı olmammış :) ondan unutamıyormuşum hap verdi içtim düzeldim sadece sinir oldğum zamanlarda böyle çöküyorum sonra düşününce kendime geliyorum ve şu an iyiyim :)Ciddiyim psikoloğa git hastayımde istemesen bile verir :))