gecmişe takılı kaldım, sinir oluyorum kendime.. :(

sana baştan dürüstçe anlatmış ve sende kabul ederek evlenmişsin...
şimdi böyle yapman anlamsız..tamam bak arada kontrol et ama bunu dedektiflik kıvamına getirme..

Afferimmm kıs sana :KK60:

dün bi arkadasımla alısverişe cıktım, dedigin gibi kendimi evime kocama verdim degilse seytan vesvesesi.
neyse cok guzel bi gece elbisesi aldım, kokulu mumlar... he bide ikimize özel bardaklar aldım. simdi reglim cuma aksamı fön cektircem, makyaj yapcam süslencem püslencem kocamı guzelce karsılayacagım :KK22::KK22:

sanırım bendeki kafa mesguliyetsizliginden oldu, malum seytan da sever böyle insanların kafasını karıstırmayı :KK49::KK49:

geçmişe takılmak dediğinde önde gelenlerinden biri de benim sanırsam. ilginç bi şekilde ise ayrıldıktan sonra adamın beni sevdiğinden emin olurdum. sanki herkes ayrıldığı sevgilisine aşıkmış gibi yani, bizde çünkü modadır yanında iken ağzına edip ayrıldıktan sonra aşkından yataklara düşmek.

neyse artık kocalarımızdan ayrılmayacağımıza göre bu işleri bırakalım

dün bi arkadasımla alısverişe cıktım, dedigin gibi kendimi evime kocama verdim degilse seytan vesvesesi.
neyse cok guzel bi gece elbisesi aldım, kokulu mumlar... he bide ikimize özel bardaklar aldım. simdi reglim cuma aksamı fön cektircem, makyaj yapcam süslencem püslencem kocamı guzelce karsılayacagım :KK22::KK22:

sanırım bendeki kafa mesguliyetsizliginden oldu, malum seytan da sever böyle insanların kafasını karıstırmayı :KK49::KK49:
Aynen de oyle olmuş , senın canın sıkılmıs kocaya sarmıssın :)
ama hala konun acık.. En Büyük KK hadı bakalım guzel hafta sonrası sıze en kokulusundan :oops:

geçmişe takılmak dediğinde önde gelenlerinden biri de benim sanırsam. ilginç bi şekilde ise ayrıldıktan sonra adamın beni sevdiğinden emin olurdum. sanki herkes ayrıldığı sevgilisine aşıkmış gibi yani, bizde çünkü modadır yanında iken ağzına edip ayrıldıktan sonra aşkından yataklara düşmek.

neyse artık kocalarımızdan ayrılmayacağımıza göre bu işleri bırakalım
o bir psıkolojık manyaqlık:KK53:
işte kaybedınce anlıyoruz kıymetlerını yada sevdıgımızı.. sende silkelen kendıne gel arkadasım.. yapmayın yazık gunah evlılıkleırnıze yaf.. bak bende başka sebeplerden yedim kocayı:kk77:
sımdı güllük gülistanlık gecınıp gdıyoruz :nazar:

Ya yemin ediyorum anlamıyorum , arı yuvasına neden çomak sokuyorsunuz , neden adamın aklında olmayanı aklına sokuyorsunuz , evet belki aklına geliyordur arada sırada çünkü eski aşkı ama siz sürekli aklına sokmak için çabalıyorsunuz
Sonra erkeklerin kafa karışıyo , huzursuzluk derken evlilikler çatırdıyor yapmayın eskiye bakmayın yaa .
Bende evliyim ve evlenmeden önce 6 sene başkasıyla çıktım hemde deli dolu ama eşim sadece ondan önce biri oldugunu bilir gerisini hiç sormadı bile Anlatmayın , sormayın !

X