- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 36
-
- Konu Sahibi melek_yuzluu
yoook eşim nişanlanmamıs. kız baska arkadasıyla nişanlanmıs.. kendi halinde yani..1-acelen neydı arkadasım , madem bu kadar şüphelisin az bekleyedın dıcem ama artık cok gec kabul..
2-sakın ama sakın huzurunu bozma.. yenı evlısın daah cicim zamanlarını böyle geçirirsen yazık edersin. Eşeğin aklına karpuz kabugumu sokuyorsun sen anlamadım ki..
daha gecen yıl nişan atmış vs. ama atlatmışkı senınle evlenmıs. üzme ne kendını ne onu yazık ederısn..
aslında süphem de yok cok sukur ama sinir oluyorum işte :/1-acelen neydı arkadasım , madem bu kadar şüphelisin az bekleyedın dıcem ama artık cok gec kabul..
2-sakın ama sakın huzurunu bozma.. yenı evlısın daah cicim zamanlarını böyle geçirirsen yazık edersin. Eşeğin aklına karpuz kabugumu sokuyorsun sen anlamadım ki..
daha gecen yıl nişan atmış vs. ama atlatmışkı senınle evlenmıs. üzme ne kendını ne onu yazık ederısn..
gecmıs gecmıste kalmıs canım, bu kadar sorun edıyorsan bastan evlenme teklıfını kabul etmeyecektın cunku evlılık guven uzerıne kurulan bır kurumdur.Selamlar kızlar,
ben 9 ay içinde tanıstım, nişanlandım evlendim..
eşim evlenmeden tüm gecmişini anlattı, lise sonda bi kızla cıkmaya baslamıs. sonra universite için o ankaraya kız istanbula gelmiş. öyle uzaktan devam etmiş ama hayatı birbirlerine zindan etmişler ama buarada cinsel birliktelik de yasamıslar. 5 sene kadar sürmüs.hatta bi ara iki kızla aynı anda cıkmıs sanırım ki ankaradaki kız istanbuldakinin liseden arkadası neyse bunlar aslında cok önemli degil. böyle seyler yasadım benimle olmak istemeyebilirsin dedi daha ilişkimizin en basından . ama ben tövbemi ettim hatamın farkındayım, seni de cok seviyorum evlenmek istiyorum diye acıkca söyledi niyetini. ki istanbuldaki kızdan ayrılır ayrılmaz kız da 1 ay için bunun baska bi arkadasıyla cıkmaya basladı gecen sene sözlenmiş, nişanlanmıslar. ben yine de arada dusunuyorum, aslında su an evliligim Allaha sükür cok güzel, huzurlu. ama ben dun onun kapatmıs oldugu fb'u acmak istedim o da sifresini söylemedi. ben bişekilde sifresini resetleyip girdim fb'una. sabahtan simdiye kadar da karıstırdım, kimleri engellemiş falan, hareket dökümü her seye baktım. eski kızı da engellemiş. neyse öyle saplantı haline geldi bende sanırım. benim de ondan önce biri oldu ama dogru duzgun bulusmazdık bile konusurduk telefonda 6-7 sene surdu benimki de. ama ben eşiminki kadar hem uzak hem de yakın yasamadım. yani cok mesafeli olup cinsellik bile yasamıs olmalarına sinir oluyorum.uniye geceli duzgun görüşememişler bile maddi sorunlardan dolayı sehirler arası ilişki zor oluyor tabi.. unuttum diyor ben seninle mutluyum diyo ama gel bi de bana sorun...
bana akıl verin daha 3 hafta oldu evleneli, ama seytan işte vesevese veriyor. eşim de ben tövbemi ettim, seninle mutluyum gecmişe dair zerre bişey yok zaten cocukluktu, su bu diye bin kere diyo ama bana laf anlatamıyor. cok sıkıldım kendimden :'(
pardon yanlış okumusum o zaman..yoook eşim nişanlanmamıs. kız baska arkadasıyla nişanlanmıs.. kendi halinde yani..
bence sen geçmişe değil geleceğine yan arkadaşım.
Bu kafayla gidersen mutlu günler sana hayal.
Bu gorustugu kisilerin esinizden zorla ayrilmasi gibi bir durum yok sanirim. Yani tum iliskilerini duzgunce bitirmis esiniz. Bunu merak ettim. Yoksa diger arkadaslara katiliyorum, gecmise saplanmak duzgun giden seyleri yolundan cikarabiliyor. Yuvaniza odaklanin. Hem zaten yeni ogrenmemissiniz bunlari bilerek evlenmissiniz.
haklısınız aslında, ama işte arada şeyatnYapmayan erkek var mi acaba? Çok nadirdir. Öyle bakir bir erkekle evlenseydin belki şimdiki kadar mutlu olmayacaktin hem.
pardon yanlış okumusum o zaman..
Eger evdeysen ; bence şimdi mutfagına git , güzel yemekler hazırla. Aksamada guzel bır masa ve guzel bır gece
adamı bosu bosuna germe..
Hatta biraz daha ileriye gdip sunu soyleyım ;
konunu kapattır aklını karıstırma. cunku her bırımız bısey sorucak , bısey soyleyecegız..
kocan mutlu sen mutlu ne gerek var bunlara..
Afferimmm kıs sanaçok haklısın, çok teşekkürler..
en kısa zamanda kapattırcam. şu an işteyim çalışıyorum ama ilk fırsatta dedigin gibi evimi yuvamı ve kendimi süsleyip güzel bi masayla karsılıcam eşimi
siz böyle davrandıkça, sizin aklınıza bunları getiren şeytan eşinize neler hatırlatıyor hiç düşündünüz mü?öyle demeyin ama ben de farkındayım yanlıs oldugunun. sadece şeytan işte arada aklıma getiriyo. sizde olmuyor mu öyle seyler