• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe bakmayıp,bugünü yaşamak..sizce doğru mu olur?Aşk herşeyi affeder mi?

ben affetcegnı sanmıorum.
Tabı nasıl ve ne Şekılde bıttıgı Önemlı.
Ask herŞeyı affetseydık bugun herkes ıstedgıyle bırlıkte olup evlenmıŞtı...........

hata ?
nasıl bir hata ne sebeplen bir ayrılık olduğu çok önemli
ama şunu iyi biliyorum eğer bir ilişkiye ayrılık girdi ise ne kadar aşık olursan ol düzelmez düzelmiyor da
o yüzden bittiyse tamamen bitmeli dönüşü olmamalı
zaten hata yapıldı ve ayrılık oldu ise tekrarlanıcaktır..
aşk olsaydı zaten o hatalar olmazdı diye düşünüyorum.

hata ?
nasıl bir hata ne sebeplen bir ayrılık olduğu çok önemli
ama şunu iyi biliyorum eğer bir ilişkiye ayrılık girdi ise ne kadar aşık olursan ol düzelmez düzelmiyor da
o yüzden bittiyse tamamen bitmeli dönüşü olmamalı
zaten hata yapıldı ve ayrılık oldu ise tekrarlanıcaktır..
aşk olsaydı zaten o hatalar olmazdı diye düşünüyorum.

[aşk olsaydı zaten o hatalar olmazdı]=Haklısın

hiç bir şey unutulmaz ,sadece üstüne örtü örtülür,bir gün rüzgar o örtüyü kaldırır herşey yeniden gün yüzüne çıkar.örtünün altındakiler üstünden yıllar bile geçmiş olsa sanki o an yaşanıyormuş gibi insanı acıtır.mafoldumben

Aşk her şeyi değil ama çoğu şeyi affettiriyor..

Bundan dolayıdır ki eşlerimizin hatalarını unutup yolumuza devam edebiliyoruz.. :içelim:

Aşk o anda yaşanan duygudur. aşık ise o duyguyu yaşayan insandır. Genelde duyguyu yaşarken insanlar mantık çerçevesinden ziyade duygusal düşünmekte ve bu nedenle bir çok şeyi affedebilmektedirler. ama yinede her insanın bir dayanma sınırı ve her aşkın da bir bitiş noktası vardır ve bazı şeyler affedilmeyecek ve aşkı bitirecek kadar ağır olabilir..

aşk bende herşeyi affetmiyo :olmaz: bazı şeyler yıllar geçsede affedilmiyo kalp çok fazla kırılmışsa ne kadar istesende devam edemiyosun kaydirigubbakcemile4

affetmez bence
affetseydi birbirine çok aşık olanlar ayrılmazdı kırmazlardı birbirlerini

Back