• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmi kaldim bu meslege:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
ben ilerde bayan kuaforu acmak istiyorum..ama bunun oncesinde biliyorum yolum cok uzun..simdi taa en basindan baslamam gerek...27 yasindayim ustelik:( normalde 16 yasi da baslamam lazimdi bu sektore aslinda ama kararsizlimlar evlilik cocuk derken olmadi..simdide elim cok yatkin oldugundan sanirim bu isi istiyorum..bu konuda bilgisi olanlarla lutfem konusalim arkadaslar.pazartwsi bi is gorusmesi var kuaforle..eger olyrsa ciraklik okuluna yazilcakmisim...4 sene...kafam cok karisik ..lutfem sizi. soylediginiz hersey beni yonlendirebilir

4 sene mi sürüyor hiç bilmiyorum, fazlaymış. Kendi salonunuzu açacak imkanınız varsa bence geç değil.

Gec mi acaba derken bile vakit kaybediyorsunuz bence. Yeterince enerjiniz, zamaniniz ve isteginiz olduktan sonra yas iki rakamdan baska bir sey degil bence. Bir an once kursa baslayin derim.

ciraklik okuli daha muhimmis galina halk egitimle pek bisey yapilmiyor ama digeri okul yani
Yani mutlaka öyledir de ben kuaför işletme,belge alma açısından halk eğitimi belirttim...Yanlış hatırlamıyorsam oradan belge alınca daha kısa yollu bir şeyler oluyordu sanki...tam emin değilim sadece öyle hatırlıyorum....yine de bir araştırın isterseniz...

Gec mi acaba derken bile vakit kaybediyorsunuz bence. Yeterince enerjiniz, zamaniniz ve isteginiz olduktan sonra yas iki rakamdan baska bir sey degil bence. Bir an once kursa baslayin derim.
evet vakit kaybediyorum kurs mu okul mu arasinda gidip geliyorum ama kursu eledim sanirim cunku boliyoruum halk egitim den sora dukkan acilmiyor gecici bisey...ama okul daha onemli okul adi ustunde ...ama okula gitmek icin de biyerde calisiyor olmam lazim cok cok dusuk maasla ise girecem kalfa belgem yok :(

Konuyu 2 kere açmış sınız yasak Mune Mune
Geç kalmış sayılmaz sınız yaş kaç olursa olsun hayalinizi gerçekleş tirin

Neden olmasın ki, üniversitelerde bile bölümü var.
Hem kendi paranızı kazanıp becerikli olduğunuz bir işi yapacaksınız. Bundan güzel ne olabilir?
En önemlisi bir amacınız olacak :)
nebilim bazen kucumsuyolar hayalin milletin kiliyla mi ugrasmak falaj diyolarda:(((

Back
X