Geçmeyen Vajinal Yanma ve Üreplazma

karablake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
2
0
1
26
Hanımlar Merhaba,
bundan yaklaşık 3 ay önce vajinamda sebepsiz bir yanma başladı. Öyle ki artık iç çamaşırı bile değdikçe yakıyordu ve sürekli soğuk suyla yıkayıp, devamlı buz tutarak rahatlamaya çalışıyordum. Gittiğim kadın doğum uzmanı muayenede enfeksiyon varlığı gördüğünü söyledi ve fitil tedavisine başladık. Fitilleri kullanır kullanmaz yanmam geçti ve tedavi bittiğinde tamamen iyileşmiş gibiydim. Fakat sonrasında cinsel ilişkiye girdikten 2-3 sonra vajinada yanma aynı şiddetle tekrar başladı. Tekrar doktora gittim kültür alacağını söyledi ve kültür sonucu çıkana kadar farklı fitiller verdi. Fitilleri yine kullanır kullanmaz şikayetim geçti ve sonrasında kültürde enfeksiyon varlığı gördüğü için antibiyotiğe başlayacağını söyleyerek klindan a başlattı. Tedavi sonrası yanmam yine geçmişti ki cinsel ilişkiye girdikten 2-3 gün sonra yanma tekrar başladı. Evde kalan fitillerden kullanarak yanmayı elimine ettim ve Regl oldum. Regl esnasında herhangi bir yanma vs olmadı fakat Regl bittikten sonra sarı akıntıyla beraber tekrar bir yanma başladı. Tekrar aynı doktora gittiğimde cinsel ilişki sonrası başlaması bir tesadüf olamaz bir bağlantı olmalı dedim. Bunun üzerine tekrar bir kültür örneği aldı ve sonucunda üreplazma çıktı. Bana ve eşime “klindan” “azitro” verdi. Bana ayrıca “cleocin” ve “vagi sipmlex” verdi. Antibiyotikler ve cleocin tam bitmek üzereyken yanma şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Hala ilaç tedavim bitmedi, sarı ve kokulu bir akıntı yok sadece cleocinin beyaz krem akıntısı gün içinde devam ediyor ilişkiye de girmedim ama artık dayanamıyorum. 3 aydır harcadığım paraların haddi hesabı yok. Daha önce başına böyle bir şey gelenler deneyimlerini anlatabilir mi? Ne yapmam gerekiyor şu an uygulanan tedavi ve tanı sizce doğru mu lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…