• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen vajinal mantar

Snm385

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
25
13
8
30
Ben daha once de konu açmıştım sürekli doktora gidiyorum ama hiç bir ilaç mantarımı geçirmiyor. Ben sebamed intim yıkama jelini sormak istiyorum kullanıp mantar için memnun kaldım diyen var mı? Benim mantarim vajina içinde bu arada doktor yoğun olamadığını söyledi ama beni çok rahatsız ediyor yasmin kullanıyorum sizce bu da etkiliyor mudur? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 😪

Merhaba intim yikama jellerinin tedavi edici ozelligi yok sadece baska hic bir sey surulmesin diye duş jeli niyetine verilen bir ürun. Hepsini kullandim...benim de inatci cikinca uc gunluk bir antibiyotik verdi bakalim ne olacak

Ben daha once de konu açmıştım sürekli doktora gidiyorum ama hiç bir ilaç mantarımı geçirmiyor. Ben sebamed intim yıkama jelini sormak istiyorum kullanıp mantar için memnun kaldım diyen var mı? Benim mantarim vajina içinde bu arada doktor yoğun olamadığını söyledi ama beni çok rahatsız ediyor yasmin kullanıyorum sizce bu da etkiliyor mudur? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 😪
Kültür testi yaptırmanız gerekiyor mantara neden olan başka bi enfeksiyon olabilir

Merhaba intim yikama jellerinin tedavi edici ozelligi yok sadece baska hic bir sey surulmesin diye duş jeli niyetine verilen bir ürun. Hepsini kullandim...benim de inatci cikinca uc gunluk bir antibiyotik verdi bakalim ne olacak
Geçmiş olsun ben 2 gündür sebamedle yıkıyorum çok şükür çok rahatlattı bende başka 2 marka kullanmistim onlar hiç bir etki göstermemişti çok zor umarım geçer 😪

Mantarazon mu ney dıye bı krem var onu vajınaya sürüyorum Bn kızlar hem mantar hemde enfeksiyon için ignede vermıstı fitilde ve birde ellerinizi surekli yıkayın kızlar kaliteli sıvı sabunu ile bana Oyle demıstım doktor

Back