B Bey-zaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 85 13 23 Pazartesi 18:33 Konu Sahibi Bey-zaa #1 Geçmeyen vajinal enfeksiyonum var artık çok sıkıldım her ay hastaneye gidiyorum birde ağar atlatıyorum mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik bacaklarıma kadar ağrıyor kokulu akıntı ne kullanmam lazım nasıl geçer
Geçmeyen vajinal enfeksiyonum var artık çok sıkıldım her ay hastaneye gidiyorum birde ağar atlatıyorum mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik bacaklarıma kadar ağrıyor kokulu akıntı ne kullanmam lazım nasıl geçer
Faylinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 586 349 Pazartesi 19:41 Konu Sahibi Bey-zaa #2 Borik asitli fitiller ve yıkama suları kullanabilirsiniz doktorunuza danışarak
B Bey-zaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 85 13 23 Pazartesi 20:55 Konu Sahibi Bey-zaa #3 Faylinn .!.: Borik asitli fitiller ve yıkama suları kullanabilirsiniz doktorunuza danışarak Genişletmek için tıkla... Fitil verdi bugün aldım umarım işe yarar
Faylinn .!.: Borik asitli fitiller ve yıkama suları kullanabilirsiniz doktorunuza danışarak Genişletmek için tıkla... Fitil verdi bugün aldım umarım işe yarar