- 24 Ağustos 2018
- 4.014
- 9.976
- 158
- Konu Sahibi akasayalar
-
Çok geçmiş olsun Bizim başımıza geldiHanımlar merhaba arkadaşım eşi ve iki bebekleri 11 aylık ve 4 yaşında.bir senedir bu uyuz hastalığıyla mücadele ediyorlar. Gitmedikleri hastane kullanmadıkları krem ilaç losyon kalmadı. Evi ilacladilarr herşeyi kaynattilar yıkadılar. Sirke ilaçlama aklınıza gelebilicek herşeyi denediler. Çok üzülüyorum inanılmaz zayifladilar herşeyden tiksiniyorlsr ve heryerleri mosmor oldu kasinmaktan. Hani olur ya başınıza gelen vardır yakınınızin başına gelmiştir geçmiştir bir yöntem çare yokmudur. (Mune konu yanlış yerde evet biliyorum ama diğer yerde bu kadar bakılmıyor ve gerçekten acil durum) bebekler için konu biraz kalabilirmi.
Bu arada yazmayı unuttum imkanınız varsa mutlaka denize girin ve uzun süre kalın deniz tuzu çok iyi geliyor.Arkadaşlar ..Uyuz salgınina yakalanan herkese geçmiş olsun..Ben nasıl kuruttum anlatayım.. Öncelikle wilkinson pomad alın bu pomadi karışım yaptırıp etkisini azaltmayin.Deri gozeneklerini açacak gibi sağlam bir banyo yapın imkan varsa buhar banyosu yapın.Ardindan bu pomadı vücudunuza iyice yedirerek sürün çamur bulamac gibi değil derinize iyice yedirerek surmelisiniz.ben bu pomadi üzgün ustuste sürdüm ve bir gün banyo yaptim ardından tekrar ettim Bu rutini üç kez ustuste yaptım toplam onikigun sürdü.. Çünkü bu hastalık kremi sürdüm bitti bir hastalık değil ..ilacı sürüyoruz Deri üstü altı parazitler öluyor ama deri altındaki larvalar 5..6..gün sonra tekrar çıkıyor.. hastalık hemen biten değil azalarak biten bir seyir takip ediyor..pomad kullanımı oniki gün sonunda hastalığı bitirdi gibi gözüküyordu ama emin olamadım.. inanın bütün forumları youtubu vs..hepsini araştırdım.. Natur aren scrab eks diye bir ilaç buldum biraz pahalı ve sadece internet üzerinden alinabiliyor. Tedaviye bu ilaç ile devam ettim ve parazit nihayet vücudumu terk etti.Bu losyonu alacak gücü olmayanlar çay ağacı ve zeytinyağı karışımını deneyebilir ama almanızı tavsiye ederim.Bu arada eski usulleri mutlaka uygulayın.. Kükürtlü sabun kullanın.. Ev ve eşya temizliğinde beyaz sirke kullanın.ilaca ara verdiğiniz günlerde beyaz sirkeyi pamuğa damlatarak kaşınan bölgeye beş dakika pansuman yapın.Beyaz sirke cildin ph dengesini bozarak larvalarin gelişimini engelliyor..Ailedeki herkes belirti olmasada en az bir kere pomat kullanmalı.hastalik önce çok yavaş ilerliyor sonradan inanılmaz bulaşıcı bir seyir izliyor. Bu sebepten belirti göstermeyen aile üyelerine en az bir kür.. Yani üç gün ustuste bu pomadi kullanmalı.Ben bu şekilde kurtuldum Herkese geçmiş olsun..
İmdat perişanım 6 aydır geçmedi bu pislik yoruldum herşeyi kaynat ütüle aylardır losyon krem karışım şampuan sirke aklınıza gelecek herşeyi yapıyorum ama çaresiz kaldık bu nasıl bir illet evdeki herkesin vücudumuz yara içinde çamaşır suyu kullanmaktan ciğerimde elden gidecek kurtulanlar yazsın lütfen wilkinson pomad metil özel karışım Peru balsamı kükürt karışımı daha sayamayacağım bir sürü şey napıcam yardım edinKizlar hepinizden Allah bin kere razi olsun yazan herkesin ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma atıyorum inşallah çözüm bulunur hepsini deneyecek
Hanımlar merhaba arkadaşım eşi ve iki bebekleri 11 aylık ve 4 yaşında.bir senedir bu uyuz hastalığıyla mücadele ediyorlar. Gitmedikleri hastane kullanmadıkları krem ilaç losyon kalmadı. Evi ilacladilarr herşeyi kaynattilar yıkadılar. Sirke ilaçlama aklınıza gelebilicek herşeyi denediler. Çok üzülüyorum inanılmaz zayifladilar herşeyden tiksiniyorlsr ve heryerleri mosmor oldu kasinmaktan. Hani olur ya başınıza gelen vardır yakınınızin başına gelmiştir geçmiştir bir yöntem çare yokmudur. (Mune konu yanlış yerde evet biliyorum ama diğer yerde bu kadar bakılmıyor ve gerçekten acil durum) bebekler için konu biraz kalabilirmi.
Ilac kullandinizmiBen de geçirdim aylarca sürdü. Yıkandığım suya defne yaprağıni ocakta kaynatıp içine koyardım hep. Benimki geçti şükür faydası olur diye yazmak istedim. Birde beslenmelerine dikkat etsinler çok önemli bu
Evet sağlık ocağında doktor şampuan ve krem vermişti diye hatırlıyorumIlac kullandinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?