Sivilceli Ciltler Geçmeyen sivilcelerimin nedeni ne olabilir ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

MvXOXO

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
26
4
24
6.sınıfta yüzümde çok sivilce çıkmaya basladı ve 2 senedir de geçmiyor.Önce çenemde vardı sadece sonra yanağımda yanağım geçti bu sene de anlımda çok var ve iltihaplı şekilde cidden çok kötü bir görüntu yanaklarımda falan da siyah noktalar var çenemde bir sürü iz var biri geçiyor diyorum diğeri çıkıyor.Kaç kere doktora gittim imex,benzamycin,clindoxyl,azitro vs kullandım ama hiç etki etmedi omuzlarımda da aşırı derecede var sırtı açık bir şey giyemiyorum.Şu anda acnemix kullanıyorum doktorun verdiği bi ara asprin maskesi yapiyodum çayağacı yagı da suruyorum farmasiden ama hicbir ise yaramiyor nedeni ne olabilir sürekli ugrasiyorum diye gecmiyor olabilir mi.Beslenmeme elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum butun yagli seyleri kestigim zamanlar oldu ama hic gelisme olmadi.Stresten desem ama 2 senedir hep var ve ben gecirmeye calistikca gecicegine artiyor.Tavsiyesi olan var mı her gün ağlıcak duruma geldim artık.

Ergenlik dönemindesin ve hormonlarin oluştuğu zamanlardasin. Bu kadar cok ugrasip kendini yipratmissin bu kucucuk halinle.. ben herkese bunu diyorum birakin kimyasallari birakin sivilcem var demeyi. Hergun sabah ve akşam dove.sabunla yika gecmicek diye dusunme 18 20 yasina kadar surebilir dert etme sadece yüzünü temizlemezsen hergün sivilceler gecerken iz birakir. Bu sefer izleri dert etmeye baslarsin. Kesinlikle bu kadar cesit kimyasal kullanmayi onermiyorum. Bak benden 10 yas kucuk kardesim universiteyi bitirdigi halde yüzünde sivilceler var ama eskisi kadar degil cikar kaubolur üstelik iltihapli cikar o da onceden dert ediyordu hergun yikaya yikaya artik cikip kayboluyor diye dert etmiyor.

X