Sivilceli Ciltler Geçmeyen sivilcelerim, roaccutane ve yaşlandırma etkisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Irem99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
106
19
25
Arkadaslar benim 14 yasından beri sivilce problemim var.19 yaşıma kadar sadece alında cıkarken 19 yasımdan sonra yanaklarda cıkmaya basladı.Fondotensiz dışarı cıkamıyorum,sürüncede fondoten leş gibi daha da kötü gösteriyo.Piyasadaki her türlü kremi antibiyotiği kullandım,Nuh diyo peygamber demiyo.Önceki baslıklarımda burnumu yaptırmak istediğim yazmıstım aöa sanırım şuan cildimden dolayı da aynada kendimi cirkin hissediyo olabiliceğimi,eğer hala iyi hissetmezsem burnumu yaptırcagımı düşündüm.Tek carem roaccutane.Karacigerdeki yagı kuruttugu icin erken yaşlanma problemim olur mu ? beni cok korkutuyo .Her gün nemlendirsem de erken yaşlanma olur mu?Ama genç yaşımda da böyle gecmeyen sivilcelerle ugrasmak da zor.Lütfen yardım edin.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaslar benim 14 yasından beri sivilce problemim var.19 yaşıma kadar sadece alında cıkarken 19 yasımdan sonra yanaklarda cıkmaya basladı.Fondotensiz dışarı cıkamıyorum,sürüncede fondoten leş gibi daha da kötü gösteriyo.Piyasadaki her türlü kremi antibiyotiği kullandım,Nuh diyo peygamber demiyo.Önceki baslıklarımda burnumu yaptırmak istediğim yazmıstım aöa sanırım şuan cildimden dolayı da aynada kendimi cirkin hissediyo olabiliceğimi,eğer hala iyi hissetmezsem burnumu yaptırcagımı düşündüm.Tek carem roaccutane.Karacigerdeki yagı kuruttugu icin erken yaşlanma problemim olur mu ? beni cok korkutuyo .Her gün nemlendirsem de erken yaşlanma olur mu?Ama genç yaşımda da böyle gecmeyen sivilcelerle ugrasmak da zor.Lütfen yardım edin.
Ilaci 6 ay kullanan biri olarak cok kuvvetli bir ilac. Bu yüzden dudak nemlendirici, yuz ve vucut nemlendirircilerinizi ihmal etmeyin. En onemlisi de güneş koruyucusuz asla kalmayin. Her 2 saatte bir gunes koruyucunuzu tazeleyin. Doktorunuzdan cildinize uygun nemlendirici tavsiyeleri isteyin.

Erken yaşlanma gibi bir etkisi yok tam tersi anti aging yönü de var araştırabilirsiniz. Ama kesin çözüm değil bence, sivilceler tedavi sonrası tekrar çıkabiliyor maalesef. Sivilcelerin asıl sebebini bulmak önemli bence.

5 yıl krem tedavisi denenmiş işe yaramamıştı en son aknetrent kullandım karaciğer enzimlerine 2 ayda bir bakıyor doktor ama ben ve çevremde kullananlar hiçbir zararını görmedi o açıdan. İlacı kullanırken dudaklar falan çok kuruyor çatlıyor nemlendirici kullanmak çok önemli. 9 ay kullandım ve yüzüm bebek gibi artık çıksa bile ertesi gün yok oluyor tavsiye ederim bende

Benm de böyleydi cildim. Daha çok sivilce yaptığı için fondoten kullanmazdım. Ne kadar beğenmezdim kendimi o zamanlar. Kullandım ilacı hiiiç pişman değilim. Hiçbir zararını görmedim henüz, 2 sene oldu sivilcem çıkmıyor.
Yaşlandırma etkisini ilk kez sende duydum. Ama ne yaşlanması ya, o sivilcelerle daha yaşlı duruyodum. İleride zaten ilaç kullansam da kullanmasam da yaşlanacağım. En azından gençlik yıllarım özgüvensiz geçmesin.
Not: ilk bir, iki ay daha çok sivilce çıkartıyor. Sonra ise tamamen kurutmaya başlıyor. Dr un verdiği kremi sürekli burun kenarlarına dudaklarına sürersen çok çok iyi olur.
Güneş kremi kullanmak şart, ben kullanmadım gerçi. Evden doğru düzgün çıkmadım. Leke olmadı o yüzden.

Hepinize çookk teşekkür ederim🙏🏻😊 İlaca başlayalı bir hafta oluyor,doktorla da konuştum daha fazla iz olmaması icin hemen baslayalım dedi ve yaşlandırma gibi bi şey söz konusu degil hatta yaslanma karsıtı denebilir dedi...İnşallah düzelir cildim:)

X