Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır geçmeyen ara arada şiddetini artıran sırt ve göğüs ağrılarım mevcut.gitmediğim doktor kalmadı ortapediye gittim boyun düzleşmesi dedi göğüs için iki kere gittim ağrıya sebep olabilecek birşey yok denildi ama geceleri uyutmayan hayat kalitemi düşüren ve beni panik yaptıran sancılarım var ve göğüste olunca ister istemez daha çok panik yapıyor insan. Hacamata gittim o rahatlattı ama geçici bir çözüm kime desem senin psikolojik diyor gına geldi bu laftan kimseyede anlatmak istemiyorum çeken bilir gerçektende bir tavsiyeniz var mıdır benim gibi bu durumu yaşayanınız varmı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim.Ek olarak sanırım boğaz reflüm de var doktora gittim ama oda birşey demedi bunun için ne zaman ağrılarım başlasa stresten oda artıyor yutkunurken hava yutuyormuş gibi olup sanki boğazımda bir şey var gibi beni sıkıştırıyor bunlerın hepsi son 1 senedir başladı biri geçti biri başladı hastalık hastası gibi oldum artık ama hepside yaşadığım şeyler kafamdanda uydurmuyorum keşke öyle olsa.