• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen Sırt Ağrısı

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
865
96
18
O kadar çok sırtım ağrıyor ki göğsüme vuruyor ağrısı kalp sanıp çok doktora gittim hiçbirsey çıkmadı kalp temiz bütün tetkiklerimi yaptırdım ama regl de olamadım inanılmaz sırtım ağrıyor ya yaşayan varmı nasıl geçiyor

Ben de 32 haftalık gebeyim. Dediğiniz şikayetlere sahibim. Bende de kalp çıkmadı, gebelik deyip geciyorum. Umarım geçici bir şeydir 🥹

safra kesesi ağrısı sırta vurur, gaz sancısı gibi olur, göğsü sıkıştırır. Gastroenterolojiye gidin sizi ultrasona yönlendirsin. Safra kesesi başka türlü görünmüyor. Kan tahlillerinde çıkmaz.

safra kesesi ağrısı sırta vurur, gaz sancısı gibi olur, göğsü sıkıştırır. Gastroenterolojiye gidin sizi ultrasona yönlendirsin. Safra kesesi başka türlü görünmüyor. Kan tahlillerinde çıkmaz.
Hemen gideceğim gerçekten safra sorunu kusma vs yapar diyorlar ya bende olmayınca düşünmemiştim

O kadar çok sırtım ağrıyor ki göğsüme vuruyor ağrısı kalp sanıp çok doktora gittim hiçbirsey çıkmadı kalp temiz bütün tetkiklerimi yaptırdım ama regl de olamadım inanılmaz sırtım ağrıyor ya yaşayan varmı nasıl geçiyor
Kesin safra kesesi

Hayır yok canım kusma falan olmuyor
Yani safra kesesini en çok tetikleyen şey yumurta, yedikten birkaç saat sonra ağrıya sebep olur. Kesin diyemeyiz tabii ki ama farklı şeyler de çıkabilir. Bir de enzim tahlili yaptırın isterseniz, biyokimya testi iyi olabilir.

Back