Çocuk Hastalıkları Geçmeyen sarılık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gonulcelen_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.069
611
73
37
Iyi gunler k.k hanımları.bugun itibariyle 32 gunluk olan ogluma sarılık teshisi konmustu eve ciktiktan sonraki kontrolumuzde 16 cikti degerimiz.birgun fototerapi aldik 10 a dustu.doktor cikis verdi.diger kontrolde bebegim kilo almis ama sarilik az dusmus 9.99.beslenemese kilo almazdi diye dusunuyorum.her yerde sik sik besle deniliyor.siktan kasit nedir.mesela saatte bir diyelim.10 da emzirmeye basladim bizimki 1 saat emiyor zaten.uyumasida bir okadar suruyor.e ben bu 1 saatlik arayi nerden saymaya baslayacagim.uyusa bile uyandirmam mi lazim.bazen cok zor uyuyor.aklim beynim iyice karisti ne yapayim nasil yapayim bilen edeb bi akil versin ne olur.

endişelenme her bebekte oluyor inşallah çabuk geçer onun için de tek yapman gereken emzirmen uyanmasa bile zorla uyandır mesela topuğuna vurabilirsin,koltuk altını ovabilirsin uyanması için. Bir de eskilerin yaptığı bişey var banyo suyuna altın koy kovaya yani o suyla yıka, sarı tülbent ört inşallah geçer.....

endişelenme her bebekte oluyor inşallah çabuk geçer onun için de tek yapman gereken emzirmen uyanmasa bile zorla uyandır mesela topuğuna vurabilirsin,koltuk altını ovabilirsin uyanması için. Bir de eskilerin yaptığı bişey var banyo suyuna altın koy kovaya yani o suyla yıka, sarı tülbent ört inşallah geçer.....
Tsk ederim cvp icin.Mesela ne kadar uyanmasa uyandirmam lazim.tulbentimizi koyuyorum.gazli bir bebek zor oluyor uyumasi kusmasida var.en gec 3 saatte kendisi uyaniyor gece.gunduz daha kisa.ama emmesi ve uyumasi iki uyku arasini biraz açiyor işte.

Tsk ederim cvp icin.Mesela ne kadar uyanmasa uyandirmam lazim.tulbentimizi koyuyorum.gazli bir bebek zor oluyor uyumasi kusmasida var.en gec 3 saatte kendisi uyaniyor gece.gunduz daha kisa.ama emmesi ve uyumasi iki uyku arasini biraz açiyor işte.
gündüz 2 saatten, geceleri 2-3 saatten fazla aralıksız uyumasına izin verme emzir

Back