Sudokrem denediniz mi?kızlar merhaba 3aylık bebeğim sürekli pişik oluyor sanırım yedıklerımden oluyor ıkı gun gecıyor 3.gun tekrar poposu kızarıyor ama mantar degıl sadece şiddetli kızarıklık oluyor yedıklerıme cok dkkt edıyorum 20gunlukken basladı arada gecıyor sora tekrar baslıyor kullanmadıgım krem kalmadı hıc ıslak mendıl kullanmadım sureklı altını alıyorum kakalı tutmuyorum neden oluyor anlamıyorum tavsıyesı olan varmı
evet denedım mustela bepanthol oksızıng pantene denemedıgım krem kalmadı gecıyor ama tekrar yenılıyor yedıklerımın hepsımı dokunuyor anlamıyorumSudokrem denediniz mi?
evet denedım mustela bepanthol oksızıng pantene denemedıgım krem kalmadı gecıyor ama tekrar yenılıyor yedıklerımın hepsımı dokunuyor anlamıyorSudokrem denediniz mi?
hamaıznc gunde ıkı defa sur dedı dr ben 3-4suruyorum artık oda etkı etmıyor ilk zamanlar gecırıyordu hatta bez prıma pure care molfıx huggıes kullandım yıne gecmıyor çok snr bozucu bı durum gercetne artık ne yedım dıye dusunmrkten psikolojım bozuldu yokmu bunun bı çaresıHamazic iyi gelmişti bebeğime
Sutunuze mi alerjisi var acaba. Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız.evet denedım mustela bepanthol oksızıng pantene denemedıgım krem kalmadı gecıyor ama tekrar yenılıyor yedıklerımın hepsımı dokunuyor anlamıyor
hamaıznc gunde ıkı defa sur dedı dr ben 3-4suruyorum artık oda etkı etmıyor ilk zamanlar gecırıyordu hatta bez prıma pure care molfıx huggıes kullandım yıne gecmıyor çok snr bozucu bı durum gercetne artık ne yedım dıye dusunmrkten psikolojım bozuldu yokmu bunun bı çaresı
Kullandığınız beze alerjisi olabilir mi.Size bir örnek vereyim büyük kızıma Prima premium care kullanmıştım ve iyi gelmemişti.Piyasadaki en iyi bezlerden olduğu halde pişik yapmıştı.Sonrasında hugiesle devam ettim ve başka bir bez kullanamadım.Kullandığınız bez iyi bir ürün olsa bile iyi gelmeyebilir .Bir de bezi değiştirin.Sudokrem denediniz mi?
asitli hıcbsy yemıyorum yedıgım an kızarıyor zaten onu çözdum çikolata yedıgımde bile oluyor bez kaynaklıda degıl kızarıklık makattan gelıyor cunku yedıklerımden kaynaklı ama ne oldugunu çözemedım biçok şey yapıyor muhtemelen ama cok can sıkıcı gercekten
Mavi hametan sürün anında fayda ediyor ayrıca poposunu ılık suyla her değiştirdiğinde silin kurulayın öyle bağlayın beInikızlar merhaba 3aylık bebeğim sürekli pişik oluyor sanırım yedıklerımden oluyor ıkı gun gecıyor 3.gun tekrar poposu kızarıyor ama mantar degıl sadece şiddetli kızarıklık oluyor yedıklerıme cok dkkt edıyorum 20gunlukken basladı arada gecıyor sora tekrar baslıyor kullanmadıgım krem kalmadı hıc ıslak mendıl kullanmadım sureklı altını alıyorum kakalı tutmuyorum neden oluyor anlamıyorum tavsıyesı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?