• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmeyen pişik

cansuyu3

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
30
1
36
40
kızlar merhaba 3aylık bebeğim sürekli pişik oluyor sanırım yedıklerımden oluyor ıkı gun gecıyor 3.gun tekrar poposu kızarıyor ama mantar degıl sadece şiddetli kızarıklık oluyor yedıklerıme cok dkkt edıyorum 20gunlukken basladı arada gecıyor sora tekrar baslıyor kullanmadıgım krem kalmadı hıc ıslak mendıl kullanmadım sureklı altını alıyorum kakalı tutmuyorum neden oluyor anlamıyorum tavsıyesı olan varmı

kızlar merhaba 3aylık bebeğim sürekli pişik oluyor sanırım yedıklerımden oluyor ıkı gun gecıyor 3.gun tekrar poposu kızarıyor ama mantar degıl sadece şiddetli kızarıklık oluyor yedıklerıme cok dkkt edıyorum 20gunlukken basladı arada gecıyor sora tekrar baslıyor kullanmadıgım krem kalmadı hıc ıslak mendıl kullanmadım sureklı altını alıyorum kakalı tutmuyorum neden oluyor anlamıyorum tavsıyesı olan varmı
Sudokrem denediniz mi?

Sudokrem denediniz mi?
evet denedım mustela bepanthol oksızıng pantene denemedıgım krem kalmadı gecıyor ama tekrar yenılıyor yedıklerımın hepsımı dokunuyor anlamıyor
Hamazic iyi gelmişti bebeğime
hamaıznc gunde ıkı defa sur dedı dr ben 3-4suruyorum artık oda etkı etmıyor ilk zamanlar gecırıyordu hatta bez prıma pure care molfıx huggıes kullandım yıne gecmıyor çok snr bozucu bı durum gercetne artık ne yedım dıye dusunmrkten psikolojım bozuldu yokmu bunun bı çaresı

evet denedım mustela bepanthol oksızıng pantene denemedıgım krem kalmadı gecıyor ama tekrar yenılıyor yedıklerımın hepsımı dokunuyor anlamıyor

hamaıznc gunde ıkı defa sur dedı dr ben 3-4suruyorum artık oda etkı etmıyor ilk zamanlar gecırıyordu hatta bez prıma pure care molfıx huggıes kullandım yıne gecmıyor çok snr bozucu bı durum gercetne artık ne yedım dıye dusunmrkten psikolojım bozuldu yokmu bunun bı çaresı
Sutunuze mi alerjisi var acaba. Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız.

İlaç kullanıyor musunuz? Çok asitli tüketmeyin domates mandalina portakal vs. Aynı bezi kullanmaya özen gösterin alışsın cildi zaten güzel bezleri denemişsiniz birine devam edin bez kaynaklı değil durum anlaşılan.

Sudokrem denediniz mi?
Kullandığınız beze alerjisi olabilir mi.Size bir örnek vereyim büyük kızıma Prima premium care kullanmıştım ve iyi gelmemişti.Piyasadaki en iyi bezlerden olduğu halde pişik yapmıştı.Sonrasında hugiesle devam ettim ve başka bir bez kullanamadım.Kullandığınız bez iyi bir ürün olsa bile iyi gelmeyebilir .Bir de bezi değiştirin.
Yine olmuyorsa yediklerinizle ilgili olabilir . Geçmiş olsun

asitli hıcbsy yemıyorum yedıgım an kızarıyor zaten onu çözdum çikolata yedıgımde bile oluyor bez kaynaklıda degıl kızarıklık makattan gelıyor cunku yedıklerımden kaynaklı ama ne oldugunu çözemedım biçok şey yapıyor muhtemelen ama cok can sıkıcı gercekten

Alerji gibi duruyor. Asidik gıdaları komple çıkarmanız lazım. Bir de süt diyeti yapabilir misiniz? 10 gün kadar tüketmezseniz sorun süt mü anlaşılır.

bende prıma ıle basladım sonra molfıx denedım sonra huggıes gecıyor ama tekrar oluyor cokmu hassas tenı alerjıkmı peynır yumurtayı kestım yıne gecmedı yedıklerımden kaynaklı sanırım kortızonlu kremlerde cok kullanmak ıstemıyorum bukdr krem kullanmakta nekdr saglıklı bılmıyorum

asitli hıcbsy yemıyorum yedıgım an kızarıyor zaten onu çözdum çikolata yedıgımde bile oluyor bez kaynaklıda degıl kızarıklık makattan gelıyor cunku yedıklerımden kaynaklı ama ne oldugunu çözemedım biçok şey yapıyor muhtemelen ama cok can sıkıcı gercekten

Bizim oğlan egzama pişik reflü çok uğraştırmıştı beni. Biz çok fazla gıdayı elemiştik diyetten. Süt ürünleri dana ürünleri meyveler kakao kabuklu yemişler balık şimdi aklıma gelenler. Salatadaki limon bile yasaktı. Bir dönem sadece pilav kuzu eti zeytin ekmekle beslendim. Çocuk düzelince tek tek bir şeyleri ekleyip diyete kontrol ettik. Büyüdükçe de hafifledi zaten 6. Aydan sonra çok rahatladık ama 1.5 yaşında hala hassas bir bebek.

Mavi hametan sürün anında fayda ediyor ayrıca poposunu ılık suyla her değiştirdiğinde silin kurulayın öyle bağlayın beIni

evet egzama benm oglumda da var dökuntuler var vücudunda 😔çok sıkı bı dıyet yapmam gerekıor ozaman doktorada soylıyorum yedıklerınden deyıp gecıyor hıc ustunde durmuyor alerjı doktoruna gıtmek en ıyısı sanırım 6.aya geldıgımızde duzelır dıye umut eıdyorum bende

poposunu sureklı yıkıyorum nerdeyse yarım saatte bır alıyorum bezı ama bez kaynaklı degıl buna emınım okdr özen gosterıuorım bırdenbıre kıpkırmızı oluyor sora bı hafta gecırmekle ugrasıyorum ama bukdr sık olması normalmi bılmıyorum arkdaslrımla konusyorum pişik oldu gectı dıyolar bzıımkı neden tamamen gecmıyor😔

Organık kantaron yağı kullana bılırsınız benim yıgenım de oyleydı. Domates gıbı olurdu poposu yavrumun kantoron yağı kullandık çok ıyı gelmıştı

Back