Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglunuz kac yaşinda bilmiyorum benim kizima 5 yaşindan sonra zencefilli bal veriyordumBenim oğlum 25 eylülden beri öksürüyor bir sürü doktora götürdüm ama bi çare bulamadım var mı önerisi olan çok yoruldum
Alerjik olabilir mi? Ya da bir hastalık geçirdikten sonra mı kaldı?Benim oğlum 25 eylülden beri öksürüyor bir sürü doktora götürdüm ama bi çare bulamadım var mı önerisi olan çok yoruldum
Görumcen seni dovmeye kalksa kocan da baksa böyle, naparsin o kocayı?
Ailesi istememiştir.Yalan söylemiştir.
katılıyorum
Millet kayınvalidesinin evine yerleşiyor artık ev sorunu o kadar arttı ki , ev küçükmüş vs bu dertlere şükür demek lazım 70m gayet iyi huzur olsun geçim olsun.. bunun yarısı evlere bile muhtaç kalacak çoğu kişi..
Zaten en büyük fedakarlığı yapıp yaşadığınız şehri değiştirmekle mecbur bırakılmışsınız. Bi zahmet onlarda sizin mutlu olmanız için bir şeyler yapsın mesela giyiminize karışmasın birlikte mutlu olacağınız şeyler yapın ailenizle kaç saat bilmiyorum ama 2 aydır niye ailenize gitmediniz?
Benim de bir kızım var.11 aylık. Büyüdükçe daha rahat olmayacaksın.Hep böyle olacak sadece dertlerinin adı degisecek dedikleri zaman ağlamaklı oluyorum.Anne olduğuma pişman oluyorum
Ama sonra ilk aylarda da derlerdi.Aglardim hüngür hüngür.Biraz büyüyünce rahatladım.Artik geceleri daha rahat uyuyor.Oyun oynuyoruz.Beraber gülüyoruz.Zor mu zor ama ilk 3 ay kadar değil kesinlikle.
İyi ki varsın kızım diye sarilasim geldi.Ama uyuyor yavrucagim.Ben de çayımı içiyorum.Siz de daha iyi hissedeceksiniz önümüzdeki aylarda hiç merak etmeyin.
Babam hayatta olduğu için Mecbur gidiyorum.Ortanci amcamlar sulaleden köpük zate.Buyuk amcamla yeni yeni kuş babam köye gitmek istemedi babam 1 saatlik mesafe 4 5 aydır mezarlığa gidemedim.Neymis köye giderken amcamlar kışlık odun hazırlıyor.Yardim etmek istemiyorum diye gitmedi.1 saatliğine dedim yok dedi.Hem kusemiyor.Hem görüşmüyor.Ben ortada kalıyorum.
Kocanız resmen çocuğu kullanarak manupüle ediyor sizi görmüyor musunuz? Ben asla böyle bir baba ile çocuğu yalnız bırakmazdım. İyi bir baba değil çünkü çocuğu sizden soğutmuş bir baba.
tanıstırırdı kendi gruplarındaki kızları bana dogumda olsun veya rahstsızsam
Kara turp,bal tarifini deneyin gerçekten çok çok etkisini gördük biz.Gece öksürmekten uyuyamiyordu oğlum.Yaşı kaç?
Astım başlangıçı olabilir mi? Benim oğlumda öyle olurdu, hava ala ala düzeldi. Tam geçmedi ama krizleri azaldı. İki yaşından beri tikanınca hava kullanıyor. Şu an beş yaşında.
Oglunuz kac yaşinda bilmiyorum benim kizima 5 yaşindan sonra zencefilli bal veriyordum
Ceviz içi zarı var kabuk gibi onun çayını araştırın. Balgam varsada dut kurusu çayı olabilir onun için.
Kaç yaşında benim aklıma şuan alerji geldi . Çünkü kendimden biliyorum böyle geçmeyen bir öksürüğüm olmuştu meğerse alerjim çok artmış o yüzdenmiş
Alerjik olabilir mi? Ya da bir hastalık geçirdikten sonra mı kaldı?
25 yaşındayım annem hala öksürmemden ve hasta olmamdan çok korkar. Maalesef bu sene de hasta oldum. Aylardan aralık öksürmeye başladım, en erken mart gibi falan ancak geçer diye tahmin ediyorum. Her sene aynı çile bir çaresini de bulamadım.
Kreşe başladiysa o burun akintisi hic gecmez benim kizim suan 6 yasinda 3 yasinda basladi okulaKızlar oğlumu kbb çocuk doktoru falan götürdüm alerji ilacı da kullandık ama geçmedi bu sene kreşe başladı ve sürekli boğaz enfeksiyonu öksürük burun akıntısı oluyor denemediğim şey kalmadı
Antibiyotiğe kadar gidiyor mu peki yoksa sadece burun akıntısı mıKreşe başladiysa o burun akintisi hic gecmez benim kizim suan 6 yasinda 3 yasinda basladi okula
3 Senedir burun akintisi hic bitmiyor 2 sene kreş bu sene anaokul
3 senedir kişin hep burun akintisi okul bitiyor burun akinrtisida bitiyor
Ben de anlamadım nasıl olmuş acemiyim kusura bakmayınBu msjlarla oksuruk ne alaka? Ben burda ne alaka?
Onemli degil gecmis olsunBen de anlamadım nasıl olmuş acemiyim kusura bakmayın
Ona da götürdüm geniz eti var ama öyle önemli bi şeyi yok dedi doktor . Valla çok yoruldumBenim oglumda krese basladigindan beri burnundan sumugu eksik olmuyo 2 ayda 4 kutu antibiyotik bitirdik alerji icin toz ve surup sabah ve aksam olarak kullandik ama herseye ragmen gecmeyince kbb ye gittik tabi konusmasinda da gerilik vardi geniz eti buyumesi ve kulakta sivi birikmesi tespit edildi kulaktaki sivinin bal kivamina gelmesi sebebi ile %40 duymadigi tespit edildi.geniz eti alindi kulaga tup takildi.sonra yine hastalandi ama antibiyotiksiz atlatabildik cok sukur uzun zaman sonra istersen sende bir geniz etine baktir.gece agzi acik uyuyor mu?
Arada hasta oluyor tabiki ögretmenler gününde sinifta 2 kisi hastaydi eve geldik ertesi gün kizimi 40 derece ateşle hastaneye gittik antibiyotik verdi yeni bitti ilacAntibiyotiğe kadar gidiyor mu peki yoksa sadece burun akıntısı mı
Hepsini yaptım ama geçmedi bugün yine antibiyotiğe başladık boğaz ve kulak enfeksiyonu olmuş inşallah öksürükten kurtuluruz bu sferOksuruk icin buhar iyi geliyor. Sirtina gogsune ilik havlu. Aleejisi yoksa ,bal limon, siyah turplu bal gibi seyler.
Yani oksuruk kolay gecmez zaten. Hem okul hem havalar soguk.
Ben her oksurdugunde bir yudum su icin diyorum.
Gecmks olsun