Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dut kürü denedın mı? alerjıısı falan yoksa cıdden ıyı gelıyor. beyaz dut kurusu5bucuk yaşındaki kızımda geçmeyen öksürük var doğal yollarla ne yapabilirim öneriniz var mı arkadaşlar
onu gecen eşim ıcın yapmıstım haklısın . soganda bekletılmıs bal ınstagramda gormustum :) cıddı cıddı etkılı yanı heryerı kokuttu ama deydi:) ben kucuklere olur mu bılemedım tadına bakmadım kokuyo dıye :))Soğan bal araştırın bize doktorumuz önerdi 2 yaş için şurup gibi sabah akşam içirdim kesildi öksürük yoksa ilaçlarla geçmedi
Çocuk doktoru tavsiye etti valla güveniyorum doktorumuza yaptım çocuğa geçtionu gecen eşim ıcın yapmıstım haklısın . soganda bekletılmıs bal ınstagramda gormustum :) cıddı cıddı etkılı yanı heryerı kokuttu ama deydi:) ben kucuklere olur mu bılemedım tadına bakmadım kokuyo dıye :))
Bende az önce yaptım bakmalım işe yarar inşallah fazla yapmışım kavanoza koyup dolaba kaldırsam olur mu acaba sabah da vereyim yoksa günlük mü yapılması gerekiyoSoğan bal araştırın bize doktorumuz önerdi 2 yaş için şurup gibi sabah akşam içirdim kesildi öksürük yoksa ilaçlarla geçmedi
Yok hiç denemedim bildiğim alerjisi yok ama herseyi tadı nasıl yer mı çocuk acabadut kürü denedın mı? alerjıısı falan yoksa cıdden ıyı gelıyor. beyaz dut kurusu
Birde günde kaç kaşık veriyodunuz acaba bunuÇocuk doktoru tavsiye etti valla güveniyorum doktorumuza yaptım çocuğa geçti
Bazen alternatif tıp daha çok işe yarıyormuş test ettim onayladım çocuk rahat uyku çekti 3’üncü günden sonra
Sabah ve akşam 1 çorba kaşığı ama oğlum 2 yaşında daha minikse bebeğiniz doktorunuza sorun siz yine deBirde günde kaç kaşık veriyodunuz acaba bunu
5bucuk yaşında benim ki küçüğüm de 1bucukSabah ve akşam 1 çorba kaşığı ama oğlum 2 yaşında daha minikse bebeğiniz doktorunuza sorun siz yine de
Teşekkürler arasında denediklerim var şifa olsun tüm kuzularaCevizin içindeki kabukları kaynatıp içirebilirsiniz. Pekmez ve tereyağını ısıtıp verebilirsiniz. Kullanılmamış kalıp sabunu pamuklu beze sürüp sırtına ya da göğsüne koyabilirsiniz uyurken. Bunlar deneyip faydasınu gördüğüm yöntemler. Allah şifa versin.
Tamam o zaman 5,5 yaş da sorun yaratmaz da 1,5 yaşı bilemedim :) belki tatlı kaşığı verilebilir5bucuk yaşında benim ki küçüğüm de 1bucuk
cok guzel dut tadında bısı katmıyosun sadece dut ve kaynak suya atıp 6 7 dk kaynat ılıkken sen bı ıc dene:) elma kabugu falan koyan da var :)Yok hiç denemedim bildiğim alerjisi yok ama herseyi tadı nasıl yer mı çocuk acaba
Tesekkurler denicem inşallah içer :)cok guzel dut tadında bısı katmıyosun sadece dut ve kaynak suya atıp 6 7 dk kaynat ılıkken sen bı ıc dene:) elma kabugu falan koyan da var :)
Küçüğe vermiyorum büyük olan da baya işe yaradı :) teşekkürlerTamam o zaman 5,5 yaş da sorun yaratmaz da 1,5 yaşı bilemedim :) belki tatlı kaşığı verilebilir