• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen öksürük

NeBu16

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
63
12
8
28
5bucuk yaşındaki kızımda geçmeyen öksürük var doğal yollarla ne yapabilirim öneriniz var mı arkadaşlar

Soğan bal araştırın bize doktorumuz önerdi 2 yaş için şurup gibi sabah akşam içirdim kesildi öksürük yoksa ilaçlarla geçmedi

Soğan bal araştırın bize doktorumuz önerdi 2 yaş için şurup gibi sabah akşam içirdim kesildi öksürük yoksa ilaçlarla geçmedi
onu gecen eşim ıcın yapmıstım haklısın . soganda bekletılmıs bal ınstagramda gormustum :) cıddı cıddı etkılı yanı heryerı kokuttu ama deydi:) ben kucuklere olur mu bılemedım tadına bakmadım kokuyo dıye :))

onu gecen eşim ıcın yapmıstım haklısın . soganda bekletılmıs bal ınstagramda gormustum :) cıddı cıddı etkılı yanı heryerı kokuttu ama deydi:) ben kucuklere olur mu bılemedım tadına bakmadım kokuyo dıye :))
Çocuk doktoru tavsiye etti valla güveniyorum doktorumuza yaptım çocuğa geçti 😂
Bazen alternatif tıp daha çok işe yarıyormuş test ettim onayladım çocuk rahat uyku çekti 3’üncü günden sonra

Bende az önce yaptım bakmalım işe yarar inşallah fazla yapmışım kavanoza koyup dolaba kaldırsam olur mu acaba sabah da vereyim yoksa günlük mü yapılması gerekiyo

Çocuk doktoru tavsiye etti valla güveniyorum doktorumuza yaptım çocuğa geçti 😂
Bazen alternatif tıp daha çok işe yarıyormuş test ettim onayladım çocuk rahat uyku çekti 3’üncü günden sonra
Birde günde kaç kaşık veriyodunuz acaba bunu

Cevizin içindeki kabukları kaynatıp içirebilirsiniz. Pekmez ve tereyağını ısıtıp verebilirsiniz. Kullanılmamış kalıp sabunu pamuklu beze sürüp sırtına ya da göğsüne koyabilirsiniz uyurken. Bunlar deneyip faydasınu gördüğüm yöntemler. Allah şifa versin.

Cevizin içindeki kabukları kaynatıp içirebilirsiniz. Pekmez ve tereyağını ısıtıp verebilirsiniz. Kullanılmamış kalıp sabunu pamuklu beze sürüp sırtına ya da göğsüne koyabilirsiniz uyurken. Bunlar deneyip faydasınu gördüğüm yöntemler. Allah şifa versin.
Teşekkürler arasında denediklerim var şifa olsun tüm kuzulara ❤️

Back