Çocuk Hastalıkları Geçmeyen öksürüğümüz var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

heqiqet2022

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
8
1
1
30
Merhaba her kese. Oğlum 3 yaşında. Geçmeğen bir öksürüğümüz var. Günde 1 kere 1-2 saat ara vere gere öksürüyor. Koşarken,ağlarken,gülerken bazende bunların hiç biri olmadanda öksürmeğe başlıyor. Doktora götürdüm çok kez. Tedaviler tapıldı ama işe yaramadı. Dünde alerji uzmanına götürdğm. İlaç ve nebulazerle hava yazdı. Aranızda benim çoçuğum gibi çoçuğu olan varmı? Çok endişeliyim

Ben de alerji diyecektim ama doktorun tedavisine sasirdim dogrusu. Alerjiyi baskilamak yerine cocugun neye alerji gelistirdigini arastirmasini beklerdim. Alerjide cpcugun bagisikligina zarar vermeden tedavi bu sekilde planlanmali. Belirtileri baskilayan ilaclar bagisikligik sistemini baskiliyor aslinda. Kronik oksuruk gibi alerjik butun belirtiler bagisiklik sistemimizin bir maddeye karsi verdigi yanlis ve asiri reaksiyon demek. Bagisiklik sistemini ilaclarla baskilayip o maddeye tepki vermesini engelliyorlar. E baskilanan bagisiklik gercek patojenlere vermesi gereken tepkileri de veremeyecek ama o zaman? Bence oksurugun kaynagina inecek bir doktor bulun. Fonksiyonel tip akdamesi internet sitesinde her ilde egitinli fonsiyonel tip doktorlarinin listesini yayinliyor. Sehrinizde varsa bir gorunun derim. .

Bizimde geçmiyor aylardır.Normalde bizde alerjik bünyeye sahibiz alerjimiz arttığında ilacımızı alıyoruz geçiyor fakat bu yapışan öksürük boğazda balgam şeklinde ama asla çözülmüyor sürekli öksürüğe sebep oluyor çok şükür ciğerler temiz olduğu için bize buhar vermedi sadece ara ara fizyolojik serumla buhar makinesinde hava ver burnunu iyi temizle bide artık bitkisel küre geç dedi.Valla balgam söktürücü hiç bir işe yaramadi öylece yapışan oksurugumuzle kaldık bizde.suan 33 ayligiz bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum

25 gündür öyleler. 4 gündür antibiyotik veriyorum, doktor bronşite çevirebilir dedi ve alerjileri olduğu için zatiten veriyorum, hala kesilmedi. Geniz akıntısı çok fazla iki çocuğumun da, o bitmeden bitmeyecek gibi duruyor. Bu grip lanet bir şey, bende de var. Akşam bitti diyorum sabah kalkıyorum, boğazım yine dolu

Bende zaditen veriyorum ciğerlere inmesin diye bizde de daima geniz akıntısı var zencefil+bal+limondan macun yap birde o şekilde attirmaya calis çok iyi burnunu temizle dedi ama genize hiç bir faydası olmuyor

Ben azeriyim. Burda doktorlara goturuyorum. Aslinda alerji testi vermisdim. IEG 365 cikmisdi. Daha sonra ev tozuna polene sute yumurta akına falan test yaptırdım sonuç onlara karşı hiç bir şeyi yok çıktı. En son götürdüğüm doktor 3 yaşındakı çoçuklara biz test yapmıyoruz dedi. 5 yaşında yapıyoruz ve sonuç alıyoruz dedi. Akcigeri temiz çıktı sadece bronxlarında ses var dedi ve ona karşı ilaçlar ve hava yazdı

Ben evde süte incil kurusu bal ve zerdaçal döküb içiriyordum. Öksürüğü keser dediler ve aynı zamanda bağışıklılığı güçlendiriyormuş ama öksürüğünü kesmedi

Bizdeki öksürük kuru. Alerjisi var ama neye karşı olduğunu bilmiyorum. Belirsizlik beni mahv ediyor

Öksürük grip sonrası mı devam etti? Eğer öyleyse ve kuru öksürükse propolis deneyin, benim oğlumda işe yaramıştı. Aylarca süren öksürüğü bir kaç gün içinde propolis ile geçmişti.

Evet geçen yılın temmuz ayında grip olmuştu öksürek geçmedi ondan sonra aralık ayında zatürre oldu. Zatürreden önce öksürüğü vardı hala da devam ediyor

Kizimin alerjisinden Kisaca bende bahsedeyim ilk oksurugumuz kreste basladi (5 yasinda suan 9 yasinda) surekli dr a goturuyoruz bogaz enfeksoyonu deyip gonderdi icmedigi şurup ilac kalmadi çocuğumun. Esimin kuzeni bu sene dr staji gormeye basladi. Abla gelin bide bizim burda baktiralim dedi üniversite hastanesi oldugu icin ayrintili bi şekilde bakildi. Enson burnundan kamera ile bakildigin tek burun deligi kapali digeri acik ama olmasi gerektigi gibi değil. Dr bize cocuk yuksek derece alerjik hic bi dr demedimi dedi. Sonra dönüm düşündüğümde ilk 5 yasinda okula gittiginde yerdeki halilar yeni degismisti hep ustu vs toz oluyodu yerde oynadiklari icin. Cocugumun alerjisi tam o zamandan sinyal verdi. O kadar ictigi antibiyotige mi yanayim yoksa simdiye kadar bilincsizce kulladigim yumusatici deterjanami.evde Yumusati deterjan kokusu oldugu zamanlar da kriz gibi tutuyo du ben s.lak bi anne olarak anlayamadim. Cok kiziyorum kendime. Lütfen sizlerde ihmal etmeyin iyi bi dr a götürüp teşhisini koydurun. Sonrasinda da ona gore çözümler bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…