- 21 Eylül 2016
- 234
- 208
- 28
-
- Konu Sahibi yasmingncc
Soğan kürü deneyebilirsinMerhaba,
Çok dertliyim nasıl anlatılır nasıl atlatılır bilmiyorum artık bitiğim.
Genitalde mantar hastalığı kaptım akma ve kanama oluyor akabinde adet düzensizliği
Bakırköy ruh sinirde kadın doğuma gittim antibiyotik krem ve temizlemesi amacıyla tekli ilaç verdi içtim geçmedi
Geçmeyince ilaçlar bitti hastalık geçmedi dedim farklı ilaçlar yazdı kullandım geçmedi
Hastane değiştim farklı ilaçlar verdi onları da içtim yine yine geçmedi 3 aydır aynı dertten yakınıyorum. Sadece kaşıntı geçti hastalık aynı sehrinde.. bilgisi olan yaşayan yokmu alternatifi nedir 1000 mg antibiyotikle bile atamadığım bakterileri başka nasıl atıcam
Bende de oldu ilaçları kullandım geçmedi hatta daha fazla arttı sonra çözümü buldum yarım bardak sirke ve yarım bardak su karıştırıp onunla genital bölgenizi yıkayınız her tuvalete girdiğinizde bunu mutlaka yapın 2-3 günde bitiyorMerhaba,
Genitalde mantar hastalığı kaptım akma ve kanama oluyor akabinde adet düzensizliği
Bakırköy ruh sinirde kadın doğuma gittim antibiyotik krem ve temizlemesi amacıyla tekli ilaç verdi içtim geçmedi
Geçmeyince ilaçlar bitti hastalık geçmedi dedim farklı ilaçlar yazdı kullandım geçmedi
Hastane değiştim farklı ilaçlar verdi onları da içtim yine yine geçmedi 3 aydır aynı dertten yakınıyorum. Sadece kaşıntı geçti hastalık aynı sehrinde.. bilgisi olan yaşayan yokmu alternatifi nedir 1000 mg antibiyotikle bile atamadığım bakterileri başka nasıl atıcam
bende ayni dertten muzdariptim surekli gunluk ped kullanirim kuru kaldigim donem hic olmaz. adacayi yagini rahim icinde kullanarak attim.. aci elma yagi bir diger adi.. bu sitede tarifi var konusuluyor onu mutlaka deneyin ben sadece onunla atabildim dr icimi muayene ettiginde yuzunu burusturdu o derece icimi sarmis.. cinsel hayatiniz varsa partneriniz temizlige dikkat etsin ve o da tedavi olsun onda da olabilir surekli size tasiyordur.Merhaba,
ise yariyor ama icini sardiysa gecmiyor benim dista oldugu zaman sirkeli karbonatli suyla temizlerim gecer ama icimi sadece adacayi yagi gecirdi.Bende de oldu ilaçları kullandım geçmedi hatta daha fazla arttı sonra çözümü buldum yarım bardak sirke ve yarım bardak su karıştırıp onunla genital bölgenizi yıkayınız her tuvalete girdiğinizde bunu mutlaka yapın 2-3 günde bitiyor
Gündür deniyorum hala değişen bşy yok doktor bile bunu önerdi ama ilaçsız gecemeyecek sanırım bende önce idrar yolu enfeksiyonu oldum şimdi mantar su an her ikiside varmıs gibi hissediyorum fitil denicem bgndeBende de oldu ilaçları kullandım geçmedi hatta daha fazla arttı sonra çözümü buldum yarım bardak sirke ve yarım bardak su karıştırıp onunla genital bölgenizi yıkayınız her tuvalete girdiğinizde bunu mutlaka yapın 2-3 günde bitiyor
Bakiremiisn ben muayene olmadan direk doktor mantar dediKeşke bende fitil deneyebilsem vajinal muayeneye girebilsem bu bile iyi gelirdi
Soğan kürü mantarada mı iyi geliyormus9 ay uğraştım kurtulamadım en son soğan kürü yaptım kurtuldum. Bi araştırın soğan kürünü.
Malesef evetBakiremiisn ben muayene olmadan direk doktor mantar dediama fitil dısında ilaçlarda var sanırım ben bekarken cok az oluyodu yüzeysel krem sürüyordum gecıyodu ewlensikten sonra kronikleşti kurtulamıyorum su an
Walla fitil filanda etkili olmuyor sanırım evli olunca riskli grupta oluyorsun seninki cabuk gecer diye sanıyorum gecmiş olsun cok kötü bsy bu bide hem enfeksiyon hem mantar illetiyle ugrasan ben napcam blmyrmMalesef evettahlille saptamaya çalışıyo falan doktor. Tabi oda kesin sonuç vermiyo bazen diyo
onu denicemde su an dogum kontrol içiyorum onu bırakayım kutu bitince öle denicem ibrahim saraçopğlunu izledim aynı safa bitkisi varmıs onu kaynatıp leğene suyunu döküp oturun diyor bide onu denicemKeşke bende fitil deneyebilsem vajinal muayeneye girebilsem bu bile iyi gelirdi