• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen mantar enfeksiyonu acil yardım:(

lal9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
28
0
36
İstanbul
merhabalar dr hanım.11 aylık evliyim. 1 ay önce kullandığım ağır antibiyotiklerden dolayı bende ağır bir mantar hastalığı başladı.doktora gittim flucan biokadin fitil verdi fayda etmedi. neopenotran fort ve zalainle baya hafifledi ama geçen gittiğimde hala tamamen geçmemiş. buna karşılık doktorum son olarak 6 günlük ornisid hap ve fitil tedavisi verdi. 1 gün önce yumurtlama döneminde olduğum için eşimle korunmasız ilişkiye girdik. sonra bir kasık ağrısı hissettim bugün de baktım tedavim bittiği halde mantar hala geçmedi çünkü az da olsa kaşıntı yapıyor.
Ne yapacağım bilmiyorum. doktora gitmekten de çok korkuyorum. Acilen yardımlarınızı bekliyorum:(((

merhabalar dr hanım.11 aylık evliyim. 1 ay önce kullandığım ağır antibiyotiklerden dolayı bende ağır bir mantar hastalığı başladı.doktora gittim flucan biokadin fitil verdi fayda etmedi. Neopenotran fort ve zalainle baya hafifledi ama geçen gittiğimde hala tamamen geçmemiş. Buna karşılık doktorum son olarak 6 günlük ornisid hap ve fitil tedavisi verdi. 1 gün önce yumurtlama döneminde olduğum için eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Sonra bir kasık ağrısı hissettim bugün de baktım tedavim bittiği halde mantar hala geçmedi çünkü az da olsa kaşıntı yapıyor.
Ne yapacağım bilmiyorum. Doktora gitmekten de çok korkuyorum. Acilen yardımlarınızı bekliyorum:(((

selam yapılabilecekleri doktorunuz yapmış zaten. Ben kaşıntınız için travakort kem kullanmanızı önerebilirm. Ayrıca adetlerden sonra 3 gün gynoflour vajinal fitil kullanabilirsinzi, her ay

Ya sana kültür ve simir tesiti yapılmalı ve de idrar tahlili... o zmn ortaya daha ne bir durum çıkıyor. Geri ben de tüm bunlara bakılmasına rağmen yine de oluyor. Ayrıca o neo ile başlayan ilaç benim canımı okuyordu koyunca, yanma artıyor ve asla o gece uyuyamıyordum onun yerine başka bir fitil verdi o daha iyiydi... valla bende 1 yıldır tedavi gördüm dr ok iddalı konuştu bu sefar kesin filan dedi ama yine oldu:(( moralini bozmayayım ama o bölgeye soğuk koymak beni çok rahatlatıyordu?? ama tartışılır tabi.

bendede 2 yıldır aynı durum var ve 1 yıldır yani uzun süreli bir tedavi göredüm, ilaç kullandım. ama sonuç hüsran. yine aynı durumla karşı karşıya kalıyorum. dr. kültür yaptı, simir yaptı ilaç yazarkende " BU İLAÇLARDA GEÇİRMEZSE İNTİHAR EDİCEM DEMİŞTİ" ve ertesi ay yine oldu bende hırsımdan dr bile gitmedi. Eşim de bıktı bende bıktım. Gittiğim bazı dr psikolojik diyor ama bence çok saçma. Şöyle ki bir gece yatıyorsunuz sabh kalktığınızda boğazınız ağrıyor bu ne kadar psikolojikse bu da aynı derecede psikilojik dedim dr kaldı... valla bir daha olursa ne yaparım bilmem ama sinirlerim bozuldu artık son zamanlarda cilt problemi olabileceğini düşünmeye başladım. Her türlü hijyene dikkat ederdim hala ederim, fakat bu jellerin dahada hassaslaştırdığını düşündüğüm için bıraktım ve açıkcası tekrar olursa ne yapacağımı bilmiyorum.

Back