Geçmeyen kurdeşen

Mabbel

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
559
758
29
Merhabalar erkek arkadaşımın 1.5 aydır vücudunda kızarıklar ve kabarmalar oluyordu doktora gittiğinde doktor kurdeşen olduğunu söylemiş ve 1 iğne sabah ayrı akşam ayrı ilaç vermiş. İğneyi oldu ilaçları içiyor yemesine içmesine özen gösteriyoruz ama bir türlü geçmiyor. Napcağımızı bilmiyoruz kurdeşen bu kadar uzun sürer mi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Çok geçmiş olsun bende 1 yıl önce kurdesen oldum. Ama tepeden tırnağa dudaklarım dahi şişti. yüzüm gözüm vücutum kıpkırmızıydı kaparıktı. Birde öyle bir kaşıntı yapıyor ki anlatamam. Görünüş olarak insan içine çıkamıyordum. Doktorum sayesinde tam 1 haftada atlattım ve de birdaha tekrarlamadı. Verilen ilaçlar bence eksik yani 1.5 aydır düzelmemesine imkan yok. SEvin doktorum sevin karalardı alerji ve göğüs hastalıkları uzmanı bir bak yazılarını oku sana fifir verir. Allah sabır versin çeken biri olarak çok iyi anlıyorum

. Umarım geçer çok teşekkür ederiz biz edirnedeyiz doktor bakımından sorun oluyor malesef

Merhaba arkadaşlar bende kurdesen magdurlarindanim hamileligin den beri yaklaşık 5 aydır çekiyorum gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı neredeyse en son bi tanıdığımdan hani şu koca karı ilaçları deriz ya ondan duydum ve yapmaya karar verdim belki duyunca çok güleceksiniz ama inanın ise yaradı uyguladıkları 1 hafta sonra kasınmalarim giderek azaldı ve şuanda geçti desem yeridir 2 hafta önce yaptım

Ne kullandiniz acaba?

Ne kullandiniz acaba?
Odun ekmek fırınları vardır onun közünu suyun içine attim o suyu bir fatiha ve 3 ihlas okuyarak içtim ve banyo yaptım daha sonra fırını söndürdükleri sopa oluyo bizim buralarda sönge diye bilinir 3 yol ağzına geçip onun üzerine binip 3 sefer ben kurdeşen oldum diyerek yine bir fatiha 3 ihlas okudum dua ettim ve çok şükür o gün bugündür yok belki komik gelebilir âmâ inanın insan herşeyi yapiyo bundan kurtulmak için allah'ım herkese şifa versin ben faydasını gördüm inanıp yapmak size kalmış tabi

Yurtdisinda kaliyorum o dediklerinizden bulamam herhalde , hemde o sopanin üstüne binip 3 sefer nerde kostunuz ve niye - evet komik bir okadarda tuhaf nasil akliniza geldi

Allah rızası için duyun sesimi nasıl yapicam nerede olucak çok kötüyüm Allah için yardım edin nerede yaşıyorsunz bn Gebze'de yasiym bunu nasıl yapicam

Evet sürebilir. Doktorunu değiştirsin hemen. Annemde neredeyse 30 yıldır kronik ürtiker var. Ben de geçen sene ürtiker yani kurdeşen oldum. İlki kısa sürmüştü ama ikincisinde 3 hafta gibi bir sürede iyileşmiştim. Çok kötüydü. Ben 1-2 kere serum yemiş ve 2 hafta boyunca her gün avil ve decort ilaçlarını karıştırıp iğne olarak enjekte etmişlerdi. Öyle iyileştim. Hapların çözümü olmadı bende pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…