• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmeyen kaşintilarim:(

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.271
333
merhabalar. son 2 haftadir uyuz rahatsizligi ile mucadele ediyorum. nasil bulasti nereden bulasti bu dert bilmiyorum. ilk 1 hafta ufak tefek kasintilarim oldu. ilk basta kasinti olunca cok onemsemedim alerjidir diye, cunku bazi besinlere karsi alerjim var. kasintilar gittikce artinca doktora gittim ve uyuz teşhisi koydu. bir hap verdi ve bir de k....a isimli bir losyon verdi. ama benim kasintilarim azalacagina artiyor, iyice korkmaya basladim. carsaflari 2 gune bir degistiriyorum ve 60 ta yikiyorum (haşati cikti nevresimlerimin:( kiyafetlerimi her gun dus aldgim icin degistiriyorum zaten. bu hastaligi kisa sürede atlatan varsa lutfen bana da onerilerinizi ve kullandiginiz ilaclari soyleyin. psikolojim bozulmaya basladi.

Çarşaflarınızda hergün yıkaman lazım

Uyuz olduguna eminmisiniz? Bu siralar doktorlar her kasintiya uyuz diyolar. Resmi varsa koyun buraya.
Birde uyuz bulasicidir ailede baska kasinan varmi?
Yediklerinize ve deterjanlariniza cok dikkat edin. Gecmis olsun.

merhabalar. son 2 haftadir uyuz rahatsizligi ile mucadele ediyorum. nasil bulasti nereden bulasti bu dert bilmiyorum. ilk 1 hafta ufak tefek kasintilarim oldu. ilk basta kasinti olunca cok onemsemedim alerjidir diye, cunku bazi besinlere karsi alerjim var. kasintilar gittikce artinca doktora gittim ve uyuz teşhisi koydu. bir hap verdi ve bir de k....a isimli bir losyon verdi. ama benim kasintilarim azalacagina artiyor, iyice korkmaya basladim. carsaflari 2 gune bir degistiriyorum ve 60 ta yikiyorum (haşati cikti nevresimlerimin:KK43: kiyafetlerimi her gun dus aldgim icin degistiriyorum zaten. bu hastaligi kisa sürede atlatan varsa lutfen bana da onerilerinizi ve kullandiginiz ilaclari soyleyin. psikolojim bozulmaya basladi.

köpeklerle bir temasınız oldu mu yakında... köpek uyuzu insana bulaşır çünkü. diğer hayvanlarınki insana bulaşmaz.

Küçüklüğümden hatırladığım komşumuzun iki Kızı uyuz olmuştu annesi de onları tuzlu suyla ayrı sirkeli suyla ayrı ayrı yıkardı o şekilde kısa sürede atlatmışlardı. Ama yaptığının doğruluğunu bilemem.

Uyuz olduguna eminmisiniz? Bu siralar doktorlar her kasintiya uyuz diyolar. Resmi varsa koyun buraya.
Birde uyuz bulasicidir ailede baska kasinan varmi?
Yediklerinize ve deterjanlariniza cok dikkat edin. Gecmis olsun.
eminim. esimin ailesinde de cikmis cunku bunu da yeni ogrendim. gittikce vucuduma yayiliyor.

Küçüklüğümden hatırladığım komşumuzun iki Kızı uyuz olmuştu annesi de onları tuzlu suyla ayrı sirkeli suyla ayrı ayrı yıkardı o şekilde kısa sürede atlatmışlardı. Ama yaptığının doğruluğunu bilemem.
bugün dogal elma sirkesi denedim cok iyi geldi. devam etmeyi dusunuyorum ben de. tuzlu su gecirmiyormus ama.

Back