Geçmeyen kaşıntı

Ocak ayından mart ayına kadar süren kaşıntım vardı ilk başta alerji sandım. Yediklerimi azalttım ama geçmedi ne yaptıysam geçmedi. Bu arada ocak ayından önce ilk kardeşimde vardı ama onunki kaşınmaktan yara olmuştu sinek ısırığı gibiydi. Benim de sadece sıcakta ve ara ara oluyordu. Uyuz olduğunu düşündüm ama uyuz kadar yoğun ve belirtileri de öyle değildi. Yine de uyuz ilacı kullandım 2 hafta uyguladım. Sonra geçti. Belki uyuzun farklı türüydü bilmiyorum. Çünkü doktor uyuz olduğunu düşünmemiştim alerji olabilir deyip kapsamlı test istemişti.

Benim hamileliğin ilk trimesterında karnımda kaşıntı olmuştu. Hatta kızarıyordu isilik gibi küçük küçük sonra hemen geçiyordu. Özellikle yoğurt yiyince azıyordu o kaşıntı. Doktorum tam gözlemleyelim ne kaynaklı filan dedi pat kesildi kaşıntı. Sonra vajinada başladı ama bu başka bişey cidden dayanılmaz anlatamam yani. Belki aynı kaynaklıdır bu kaşıntılar. Çok mantıklı geliyor karaciğer olayı üstüne düşeceğim bunun kesinlikler

Benimde bacaklarının üst kısmında olmuştu tırnaklaya tirnaklaya morarmıştım
Sürekli kasiniyodu sonra geçmişti bütün vucuttada olabiliyormuş hamilelikten sanirim

Allah sağlık versın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.Bide camasırını sureklı değiştir.Suyuda bol iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…