- 28 Ekim 2013
- 514
- 833
-
- Konu Sahibi nefernefertiti
Tüh benimde öyle olacak demekki. Hamilelikte olur yazıyor internette doktoruma soruyorum alerji olsa genel bi kaşıntı olur diyor. Anlamadım bende. Çözümü doğurmak galiba :) teşekkür ederim cevabınız için.Benim de sebebi belli olmayan bir kasintim vardi ama rl ve ayaklarda. Cildiriyordum kasintidan, bir sebep bulamamislardi, dogumla gecti. Umarim siz cozum bulursunuz
Sizde alerji testi vs yaptılar mı ? Genel kaşıntı alerji olabilir diyor doktorum ama bilemedim. Bende hiç bi kremin faydasını görmedim henüz. Bişey çıksa sevincem en azından çözümü vardır diye resmen. İnşallah bi çözüm buluruzAynı durumu yaşıyoruz. Benim bütün vücudum artık kaşımaktan yara oldu. Doktor merhemler ve damla verdi ama pek faydasını göremiyorum.
Bakalım belki yardımcı olacak birisi çıkar.
Benim de sadece vajinal kaşıntım var ama bende sebebi belli. Gebeliği öğrendiğimde mantar vardı doktor dedi bişey yapamayız daha yeni diye. Sonra da geçti. Vajinal fitil kullanıyorum progestan o fitil eriyip geldiğinde ölüyorum kaşıntıdan. Çok çok sinir bozucu bir durum yaa. Sabah akşam koyuyordum fitili doktora dedim dayanamıyorum kaşıntıdan günde 1 e indirdi ama gene var tabi. Bakalım ne zaman bitecek bu fitil yaBu arada kan,idrar tahlili ve idrar kültürüne bakıldı bişey çıkmadı. Onu da belirteyim istedim. İdrar yolları enfeksiyonu filanda değil yani. Anlamadım ne olduğunu gerçekten
Denedim yani şöyle yapıyorum makyaj pamuğunu sirkeli suya batırıp tampon hareketlerle siliyorum. Sonrasında pişik kremi sürüyorum anlık rahatlatıyor. 2 gün çok iyi oluyor sonra tekrar inanılmaz acı ve kaşıntı oluyor. Cinsel ilişki filan ölüm gibi oluyor zaten sonrasında 1 hafta kıvranıyorum resmen. E bide özel bölge kılı,tüyü var alınca yine aynı kaşıntı tekrarlıyor. İşin içinden çıkamadım öyle olunca danışayım dedimSirkeli suyla taharet alıp akabinde iyi kurulansaniz belki faydası olur. Denedinizmi ?
Klotrimazol diye bi krem var doktorum önerdi gebelikte hiçbir sakıncası yok. Kaşıntı olduğu zaman iyice yıkanıp kurulanıp onu sürüyorsun dış taraflara. Ve istersen beze sürüp iç çamaşırının içine de koyabilirsin. Ben akıntıdan dolayı günlük ped kullanıyorum ona sürüyorum. Etki ediyor dene istersen. Bide papatyalı suyla yıkan dedi ama onu yapmadımSizde alerji testi vs yaptılar mı ? Genel kaşıntı alerji olabilir diyor doktorum ama bilemedim. Bende hiç bi kremin faydasını görmedim henüz. Bişey çıksa sevincem en azından çözümü vardır diye resmen. İnşallah bi çözüm buluruz
Fitil banada verdi doktor içinde 2 tane var ikisini de kullandım onlarında etkisi bikaç gün sürüyor. Haftaya kontrolüm var tekrar sorcam mutlaka yapılacak herşeyi yaptık gerçi ama başka test mi yaptırır ne yaptırır bilmiyorum. Sizde bi sirkeli su deneyin isterseniz en azından bi kaç gün rahat edersiniz belki. Çok rahatsız edici bişey. Evde iç çamaşırı giymiyorum kaşıntı yüzünden altıma o bölgeye değmeyecek bol şeyler giyiyorum. İç çamaşırı,pijama herhangi bişey değince gerçekten çekilmez oluyor çünkü kaşıntı. Ama en iyisi pamuklu iç çamaşırı alıp doğal bişeylerle yıkayıp öyle deneyeyim bide belki etkisi olur. Teşekkür ederim cevap içinBenim de sadece vajinal kaşıntım var ama bende sebebi belli. Gebeliği öğrendiğimde mantar vardı doktor dedi bişey yapamayız daha yeni diye. Sonra da geçti. Vajinal fitil kullanıyorum progestan o fitil eriyip geldiğinde ölüyorum kaşıntıdan. Çok çok sinir bozucu bir durum yaa. Sabah akşam koyuyordum fitili doktora dedim dayanamıyorum kaşıntıdan günde 1 e indirdi ama gene var tabi. Bakalım ne zaman bitecek bu fitil ya
Senin iç çamaşırından olabilir mi canım? Yumuşatıcıyla yıkıyorsan o kaşıntı yapar.
O krem var evde ben ilk kaşıntı başlayınca onu sürdüm ama 1 kere sonra etki etmedi diye sürmedim bi kaç gün onu süreyim o zaman. Akşam mutlaka tekrar denicem bu sefer hemen bırakmadanKlotrimazol diye bi krem var doktorum önerdi gebelikte hiçbir sakıncası yok. Kaşıntı olduğu zaman iyice yıkanıp kurulanıp onu sürüyorsun dış taraflara. Ve istersen beze sürüp iç çamaşırının içine de koyabilirsin. Ben akıntıdan dolayı günlük ped kullanıyorum ona sürüyorum. Etki ediyor dene istersen. Bide papatyalı suyla yıkan dedi ama onu yapmadım
Hayır bakılmadıKaraciger enzimlerinize bakildimi
Fitil bana kaşıntı için vermedi canım. Progestanı fitil olarak kullanıyorum kaşıntı o yüzden oluyorFitil banada verdi doktor içinde 2 tane var ikisini de kullandım onlarında etkisi bikaç gün sürüyor. Haftaya kontrolüm var tekrar sorcam mutlaka yapılacak herşeyi yaptık gerçi ama başka test mi yaptırır ne yaptırır bilmiyorum. Sizde bi sirkeli su deneyin isterseniz en azından bi kaç gün rahat edersiniz belki. Çok rahatsız edici bişey. Evde iç çamaşırı giymiyorum kaşıntı yüzünden altıma o bölgeye değmeyecek bol şeyler giyiyorum. İç çamaşırı,pijama herhangi bişey değince gerçekten çekilmez oluyor çünkü kaşıntı. Ama en iyisi pamuklu iç çamaşırı alıp doğal bişeylerle yıkayıp öyle deneyeyim bide belki etkisi olur. Teşekkür ederim cevap için
Ben sadece onu kullanıyorum. Tamamen geçmiyor. Yani iyileştirici gücü yok. Kaşıntıyı alıp rahatlatıyor sadece.O krem var evde ben ilk kaşıntı başlayınca onu sürdüm ama 1 kere sonra etki etmedi diye sürmedim bi kaç gün onu süreyim o zaman. Akşam mutlaka tekrar denicem bu sefer hemen bırakmadan
Bence doktorunuza soyleyin bakilsin. Benimde kol iclerimde asiri oluyordu kasinti krem filan fayda etmemisti. Degerlerim cok yuksek cikti. Zaten son haftada tansiyonumda firladi. Onemli bu konu.Hayır bakılmadı
Testler normal çıktı. Ben artık günleri geriye saymaktan başka çare bulamıyorum. Doktor 3 hafta sonra sezeryan yaparız dedi ( mecburi sezeryan, başka sağlık sorunlarım da var).Sizde alerji testi vs yaptılar mı ? Genel kaşıntı alerji olabilir diyor doktorum ama bilemedim. Bende hiç bi kremin faydasını görmedim henüz. Bişey çıksa sevincem en azından çözümü vardır diye resmen. İnşallah bi çözüm buluruz