Geçmeyen kaşıntı ve kabarma sebebi nedir

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.599
737
33
Annemın3-4 aydır kaşıntısı var. Neden oldugunu bılmıyor. Dahılıyeye gıttı alerjı hapı verdı ama gecırmıyor kasınan yerler kızarıyor ve nohut buyuklugunde deri altından şişiyor gıbı basına gelen var mı unıversıte hastahanesinden sıra alıcaz çok dolu bos gün bulamadık daha. Kasınan yerler kabarıyor ne ıyı gelır ne fayda eder daha once hıc boyle olmamıstı.

Annemın3-4 aydır kaşıntısı var. Neden oldugunu bılmıyor. Dahılıyeye gıttı alerjı hapı verdı ama gecırmıyor kasınan yerler kızarıyor ve nohut buyuklugunde deri altından şişiyor gıbı basına gelen var mı unıversıte hastahanesinden sıra alıcaz çok dolu bos gün bulamadık daha. Kasınan yerler kabarıyor ne ıyı gelır ne fayda eder daha once hıc boyle olmamıstı.
geçmiş olsun öncelikle. benim de başımda doktor ürtiker teshisi koydu. benim ileri seviyedeydi tüm yüz vucut. yüzüm sismişti anjioodem. o geçti çoksukur ama hala ataklar devam ediyo. gün içinde sabah akşam kesintisiz tüm yüz vucut sisip kabarıyor. işegidip de çalışmak zorundayım belki anneniz emeklidir/evhanımıdır. bana ilaç verdi doktro blasten ve prednol onları kullanmama rağmen geçmiyor. ben de üniversite hastanesinde araştırmak istiyorum ama ben de yer bulamıyorum. :KK43:

cildiyede yer bulamamıştır.
bir de cildiye doktorları elde ayakta siğil,yüzde ben vb. gibi daha temel vakaları gormekten, kisiye ızdırap ve acı veren bu hastalıkları dogru teshisten uzak maalesef. ben yasadım ordan biliyorum
Doğduğumdan beri alerjik biriyim bende bildiğimden yazıyorum size öyle doktorlar gelmiş olabilir ama konu sahibinin annesini cildiyeye götürmesini tavsiye ederim

geçmiş olsun öncelikle. benim de başımda doktor ürtiker teshisi koydu. benim ileri seviyedeydi tüm yüz vucut. yüzüm sismişti anjioodem. o geçti çoksukur ama hala ataklar devam ediyo. gün içinde sabah akşam kesintisiz tüm yüz vucut sisip kabarıyor. işegidip de çalışmak zorundayım belki anneniz emeklidir/evhanımıdır. bana ilaç verdi doktro blasten ve prednol onları kullanmama rağmen geçmiyor. ben de üniversite hastanesinde araştırmak istiyorum ama ben de yer bulamıyorum. :KK43:
Çok tesekur ederım oncelıkle. Sizede gecmıs olsun çok kotu annemde neyden kaynaklandıgını bılmıyor stresmı yapıyorsun dyorum yok dıyor. Özellıkle sıcak olunca kasıntım artıyor dıyor acaba acı bıbere mı alerjım var dıyor tahmın yurutuyoruz artık ama oyle olsa oncedende olurdu kasınan yerler kızarıyor ve şişiyor ama yara gıbı degıl ıcten nohut gıbı sısıyor. Doktor da alerjı hapı vermıs Deloday dıe ama kasıntı basladıktan sonra kullanırsam faydası olmuyor dıyor. Anlamadım vıtamınlerı dusmus ama suan takvıye alıyor onunla alakalı degıl dıye dusunuyorum üniversıte hastahanesıne sıra bulmaya çalısıyoruz ama yok bulunmuyor. Önumuzdekı ay 27 sınde var sıra ozamana kadar nasıl beklıcez bılmyorum annem 50 yasında

ben de inanın hergun mhrs bakıyorum doktorlardamusaıtlık yok. bende de henuz iyileşmedi sanırım cok geç iyileşiyor

X