GEÇMEYEN KASIK AĞRISI

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
selam arkadaşlar benim nerdeyse 20 gündür kasıklarımda ağrı ve şişlik var.sabah zor kalkıyorum yataktan.hamilelik için tedavi oldum ama aşılamada dahil tutmadı.yumurtlama döneminde normal olan kasık ağrısı bu kadar uzun sürer mi.adetime 7 gün var.hamile olsam göğüslerimin şişip ağrıması gerekmez mi.yani buradan okuduğum belirtilere göre.yumurtlama dönemi akıntımda kalmadı.benim gibi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim.ağrı yanma batma şeklinde çift taraflı oluyor.yatakta dönemiyorum bile.sizce neden kaynaklanıyor olabilir.keşke bebiş ağrısı olsa.

bende tupbebek tedavısı oldum 15 gun once negatıf sonuc aldım ama akıntım cok fazla var goguslerım agrıyor ve kasıklarımda agrı var sanırım kullandıgımız ılaclardan

bende tupbebek tedavısı oldum 15 gun once negatıf sonuc aldım ama akıntım cok fazla var goguslerım agrıyor ve kasıklarımda agrı var sanırım kullandıgımız ılaclardan
ben bu ay tedaviyi bırakmıştım canım yaa aşılamadan sonra tutmayınca ilaç falan kullanmadım.bu ay öyle kendi halimize bırakmıştık.ama ağrım geçmiyor bir türlü.kistten de korkuyorum.sen dr.gittin mi bu konuda.sanada geçmiş olsun bu arada.bu kadar zahmete girip tutmayınca insan yıkılıyor birden

oyle zor oldu ama sukur daha ıyıyı ıyı olmasam nolurkı elımden gelen bırsey yok aslında doktora gıttım de tup bebek doktorum soylemeyı unuttum

arkadaşımın tüp bebeği tutmayınca acayip ağrı yaşamıştı ondan biliyorum.allah sabır versin.banada dr dedi ama beklemedeyiz.

bu konuda bilgisi olan yada benim gibi yaşayan yok mu kızlar.bu arada bir hafta önce beyaz akıntımı peçetede pembe gördüm ama bir defa öyle çok değildi.yerleşme kanaması olabilir mi.yada yerleşme kanaması nasıl oluyor.bilgisi olan lütfen yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…