Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen kötü düşünmeyin kanser değildir bence gene de doktora gözükmekte fayda var bağırsaklarınızda falan belki bir şey vardırArkadaşlar bir aydır ishal durumu var bnde mide ağrım oluyor ara ara günde 2 veya 3 defa tuvalete çıkiyorum çok korkuyorum kanser falan olmaktan bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Doktora gittim gaita falan temiz çıktı kolonoskopi yapalım dedi gitmedim bir dahada ama çok korkuyorumhemen kötü düşünmeyin kanser değildir bence gene de doktora gözükmekte fayda var bağırsaklarınızda falan belki bir şey vardır
Mutlaka gidin. Eşimde de olmuştu midesinde bakteri çıktı. Antibiyotik ile geçti çok şükür 1 hafta bile sürmedi iyileşmesi.Doktora gittim gaita falan temiz çıktı kolonoskopi yapalım dedi gitmedim bir dahada ama çok korkuyorum
Ondada ishal varmiydi peki şikayetleri nelerdi acabaMutlaka gidin. Eşimde de olmuştu midesinde bakteri çıktı. Antibiyotik ile geçti çok şükür 1 hafta bile sürmedi iyileşmesi.
İshal-Kusma-Gaz-Şişkinlik.Ondada ishal varmiydi peki şikayetleri nelerdi acaba
Kusma yok ama ara ara bulantı oluyor mide ağrısı oluyor şişkinlik var geçmeyen cıvık dışkılama varİshal-Kusma-Gaz-Şişkinlik.
Midenizde bakteri olabilir, safra kesenizde taş olabilir. Muhakkak test yaptırın. Bu dediklerim çözümü olan şeyler Allah beterinden korusun.Kusma yok ama ara ara bulantı oluyor mide ağrısı oluyor şişkinlik var geçmeyen cıvık dışkılama var
bende de var bu stres durumu ama korkmayın. bir şeyiniz varsa ilaç kullanırsınız geçer aksatmayınAnksiyete var bende aşırı stres olduğum bir anda başladı o günden beri durmadı
Korkuyorum işte kanser falan olmasındanMidenizde bakteri olabilir, safra kesenizde taş olabilir. Muhakkak test yaptırın. Bu dediklerim çözümü olan şeyler Allah beterinden korusun.![]()
Stres kaynaklı mi bilmiyorumbende de var bu stres durumu ama korkmayın. bir şeyiniz varsa ilaç kullanırsınız geçer aksatmayın![]()