Çocuk Hastalıkları geçmeyen ishal yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
bebeğim 2 haftadır ishal.ik ishal olduğunda diştendir dedim.3 4 gün geçmeyince doktora götürdüm.tahlil istendi.sonra hep akşamarı yapıyordu,bir türü tahile götüremedik.neyse en sonunda yaptı ve 1 hafta önce götürebildik temiz çıktı.doktor olabilir dedi,ilaç verdi kulandık ama geçmiyor.dün kusmaya başladı yine götürdük serum verdiler,kusması kesildi.hala ishal.hiçbirşey yemiyor.birşey olacak diye korkuyorum.bu durumda olan var mı nasıl geçebilirki.ne yapacağımı şaşırdım

ablamında oglu öyleydi doktor ilaç verdi geçmedi pirincı haşla yedir kardeş geçiyo ablama dedim yapmıs iyice geçmiş allah razı olsun dedi ishalı kesilmiş
az bişey pirinci hasla iyice ez bak faydasını görüceksin bizimki 1 haftadır ishaldı yaptı geçti haberimn olsun bişzimki 6 aylık bebegimiz yardım ettiysem ne mutlu bana:sm_cool:

benim kızımda oldu ishal bişi çıkmadı tahlilde
muz yoğurt yedir bol bol dedi dr.işe yaradı
geçmiş olsun

benim kızlarda nerdeyse 3 haftadır ishal tahlilleri de tem,z çıktı ilaçta kullandık ama durmuyor günde en az 7 kez yaıyolar. ne yeseler alttan çıkıyor. çok üzülüyorum çoookk.. pirinci bende deneyeyim bakalım inşallah keser.

oğlum 1 hafta ishal yüzünden hastanede yattı,serumlar takıldı ilaçlar kullanıldı ama kesinlikle tam anlamıyla iyileşmedi.nette bir doktorun açıklaması üzerine 1 çay bardağı kaynar suya 1 çay kaşığı sumak ekleyip 15 dk demledim sonrada bu karışımdan oğluma içirdim.ilaçların iyileştiremediği ishali 2 günde düzeldi.bence çocuklarda ilaç kullanmadan önce doğal yöntemler denenmesi daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…