Evlenince bu hastalığa yakalanan daha çoktur zaten. Benim de hiçbir sıkıntım yoktu bakireyken. Malesef şimdi çok kötüyüm. Bi geçer gibi oluyo ama sadece oralarda biyerlerde saklanıyo. Birden saklandığı yerden çıkıyo. İyiydim 10 gündür falan dün ilişkiye girince tüm günü yatakta geçirdim. Bacaklarımın yan tarafında sertlikler oluyo dokunamıyorum. Yürümekte güçlük geçiyorum. Hep iltihap yapıyomuş. Yani iltihap toplanıyoArkadaslar benim evlendigimden beri gecmiyo yaklasik iki senedir evliyim ve hic korunmadik ve bizde bir sorunda gorunmuyo bence bu iltihap yuzunden bebis gelmiyo galiba artik her ay doktora gitmekten biktim temizliimede dikkat ediyorum ama bu iltihaptan kurtulamadim ve evlenmeden once boyle biseyim olmuyodu kadin olmak ne zormus ya
amin cnm allah razı olsun tayin işimiz var netleşsin gittiğim yerde infertiliteye gidicem aşılama istiycem sizede geçmiş olsun iltihap için bol bol su içmek gerekiyomuş ihmal etmeyinEvlenince bu hastalığa yakalanan daha çoktur zaten. Benim de hiçbir sıkıntım yoktu bakireyken. Malesef şimdi çok kötüyüm. Bi geçer gibi oluyo ama sadece oralarda biyerlerde saklanıyo. Birden saklandığı yerden çıkıyo. İyiydim 10 gündür falan dün ilişkiye girince tüm günü yatakta geçirdim. Bacaklarımın yan tarafında sertlikler oluyo dokunamıyorum. Yürümekte güçlük geçiyorum. Hep iltihap yapıyomuş. Yani iltihap toplanıyoKomşumuz da evlendi çocuğu olmadı doktora gitti iltihap varmış tedavi gördü öyle hamile kaldı. Tedavinizi tamamlayın inşallah bebişiniz çok bekletmez sizi.
çok teşekkür ederim bunu deniycem inş..gecer banada dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş bende bebek istiyorum adım BURCUkekik suyunu deneyin birebirdir..cay gibi demleyip iciceksınız 1 cay bardağına 1 tutam
Ben de hamile kalmak istiyordum, üç ay denedik, olmayınca doktora gittim, enfeksiyon ve mantar var dedi, sol kasikta çok sancim oluyordu, fitile rağmen hala çok hafif var sancim, geçmedi galiba.
Merhaba, bu sorunların aynısını şuana ben yaşıyorum. Siz kurtulanildiniz mi enfeksiyondan. Lütfen cevap yazarmısınızArkadaslar benim evlendigimden beri gecmiyo yaklasik iki senedir evliyim ve hic korunmadik ve bizde bir sorunda gorunmuyo bence bu iltihap yuzunden bebis gelmiyo galiba artik her ay doktora gitmekten biktim temizliimede dikkat ediyorum ama bu iltihaptan kurtulamadim ve evlenmeden once boyle biseyim olmuyodu kadin olmak ne zormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?