Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da ilk defa duydum tesekkür ederim ama şuanlık dediğinizi yapamam malesef bekarım ama ilersi için aklımda bulunsunKizlar mayodonoz tanponu deneyin maydonoz kaynatin hamile degilseniz tabiki onemli hamile olmamak maydonozu kaynatin sargi pezine maydonozu sarip vajinaniza pek gibi yerlestirin ve gece yapin bu uygulamayi sonra dar bi ic camasiri giyin ve dar bi gecelik giyip yatin enfeksiyina mukemmel ve hamile kalmak icinde uygun diye biliyorum
Cok gecmiş olsun sizede umarım saglıgınıza kavusur bebişi kucagınıza alırsınızOlsun size zarar vermez inanin maydonoz suyuda icebilirsnz simdiden cagresine bakin ileride sizin icin zor olucak suan ben evliyim ebfeksiyon yuzunden bebis yapamiyorum![]()
Insallah canim darisida sana olsn en uygun zaman ve en uygun kisiyle :)Cok gecmiş olsun sizede umarım saglıgınıza kavusur bebişi kucagınıza alırsınız
Amin insallah çok teşekkür ederim :)))Insallah canim darisida sana olsn en uygun zaman ve en uygun kisiyle :)
Aynen canım benimde öyle iğneden o kadar korkarım ki 10 gün doktor iğne verdi on günün sonunda 3 gün yine başladı lanet şey o kadar aciz oluyorum ki bazen bu hastalıktan gitmediğim doktor kalmadı malesef rabbim şifamızı versinBen varım bekarken de geçiriyordum ama evlenince iyice arttı. Yüksek oranda varmış hemde. 3 ilaç ve bir fitil fayda etmedi 5 gun sabah akşam serum taktirdim bakalım ne degismis kontrole gidince belli olacak. İllet bişey iyileştim diyosun tekrarlıyor neyse buna da şükür Allah beterinden korusun herkese sifa versin inşallah
Kizlar mayodonoz tanponu deneyin maydonoz kaynatin hamile degilseniz tabiki onemli hamile olmamak maydonozu kaynatin sargi pezine maydonozu sarip vajinaniza pek gibi yerlestirin ve gece yapin bu uygulamayi sonra dar bi ic camasiri giyin ve dar bi gecelik giyip yatin enfeksiyina mukemmel ve hamile kalmak icinde uygun diye biliyorum
Ben bi ara maydonozu süt ile kaynat dediler sonra onun üstüne otur buharı gelsin dediler yaptım yok çare olmadıKizlar mayodonoz tanponu deneyin maydonoz kaynatin hamile degilseniz tabiki onemli hamile olmamak maydonozu kaynatin sargi pezine maydonozu sarip vajinaniza pek gibi yerlestirin ve gece yapin bu uygulamayi sonra dar bi ic camasiri giyin ve dar bi gecelik giyip yatin enfeksiyina mukemmel ve hamile kalmak icinde uygun diye biliyorum
Bi ara denedim ancak sirke bayağı tadı kötü ölçülerniz ne acaba ben mi fazla koydum anlamadım kiBendede aynı sorun oluyor oldugunda tek kullanımlık şase veriyorlar hiç bi etkisi olmuyor sürekli iğne ile atlatıyorum ve sık tekrarlanıyor çok eziyetli bi durum gecenlerde yine oldugumu hissettim ve artık iğne ilaç sıkıldım bi hafta aksam yatmadan önce bi bardak suya bi kaşık elma sirkesi katıp içtim ve sabaha kadar içtikten sonra tuvalete cıkmadım sabah idrarımı yaptım amac mesanenin içinde sabaha kadar kalması temizlemesi bende etki etti doktora gitmedim ilaç kullanmadım gecti tekrarlanırsa yine aynısını yapıcam bilmiyorum herkeste etki eder mi her bünyeye iyi gelirmi ama denemek isteyen olursa diye söylüyorum yalnız mide rahatsızlgınız varsa dikkatlı kullanın bende gastrit ve reflu var oyuzden midemi biraz yakmıştı saglıkla kalın
Bi su bardagı suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyun biraz eksimsi oluyor ama çok içilmeyecek gibi degil o şekilde deneyinBi ara denedim ancak sirke bayağı tadı kötü ölçülerniz ne acaba ben mi fazla koydum anlamadım ki
Hiç su içmezdim artık günde birbucuk litre su içmeye çalışıyorum ve bol bol maydanoz yemeye hatta biraz abarttım galiba maydanozu 2 gün kala adetim söküldü birden. Zaten hamile ve hamilelik supesi olanlara onermiyorlar dusuge sebep olur diye .Bide limon iyi diye duydum sabah ac karnina bir bardak suya yarim limon sıkıp içiyorum inşallah faydasi olurAynen canım benimde öyle iğneden o kadar korkarım ki 10 gün doktor iğne verdi on günün sonunda 3 gün yine başladı lanet şey o kadar aciz oluyorum ki bazen bu hastalıktan gitmediğim doktor kalmadı malesef rabbim şifamızı versin
Teşekkürler o şekilde bi deniyeyimBi su bardagı suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyun biraz eksimsi oluyor ama çok içilmeyecek gibi degil o şekilde deneyin
Aynen artık su içmekten midem bulandı resmen her zaman elimde su şişesi ile geziyorumHiç su içmezdim artık günde birbucuk litre su içmeye çalışıyorum ve bol bol maydanoz yemeye hatta biraz abarttım galiba maydanozu 2 gün kala adetim söküldü birden. Zaten hamile ve hamilelik supesi olanlara onermiyorlar dusuge sebep olur diye .Bide limon iyi diye duydum sabah ac karnina bir bardak suya yarim limon sıkıp içiyorum inşallah faydasi olur
Tuvalete gitmekten ciğerim soldu iç iç tuvalete :) ben hamile olduğumu düşünmediğim için yedim eşimde de sperm hizi 0 varikosel vardı ameliyat oldu tutmamistir bu ay diye şüphem olsa bende yemezdimAynen artık su içmekten midem bulandı resmen her zaman elimde su şişesi ile geziyorum
Aynen maydanozu pek tüketemiyorum hani olaki çocuk tutmuştur da zarar görmesin diye ama her ay boş malesef limon suyunu bende yapıyorum rahatsız olduğumu hissettiğim an hemen içiyorum
Akıntım çok olduğu içinde yumurtlama günü olan akıntıyı ayırt edemiyorum malesef
merhaba en son durumunuz ne oldu acaba konu üzerinden baya geçmiş merak ettmAynen artık su içmekten midem bulandı resmen her zaman elimde su şişesi ile geziyorum
Aynen maydanozu pek tüketemiyorum hani olaki çocuk tutmuştur da zarar görmesin diye ama her ay boş malesef limon suyunu bende yapıyorum rahatsız olduğumu hissettiğim an hemen içiyorum
Akıntım çok olduğu içinde yumurtlama günü olan akıntıyı ayırt edemiyorum malesef