- 1 Mart 2022
- 52
- 13
-
- Konu Sahibi herhangibiranne
Sirkeli su ile temizle sonrada peceteue dok biraz beş dk dayan acısını alsın üç gün yap geçiyor 3 senedir geçmeyen şey 3 günde geçti şimdi hiç olmuyor şükür bir enfeksiyon e Şi bile olmuyor dene3 aydir geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var. Canıma tak etti artık. Ağırlarım da olmaya başladı. Antibiyotik fitil kızılcık suyu denemediğim hiçbir şey kalmadı.bilgisi olanlar aynı durumu yaşayanlar lütfen yardım edin nasıl geçirecem bu illeti
Tam olarak nasıl anlamadım ? Detaylı anlatır misiniz lütfenSirkeli su ile temizle sonrada peceteue dok biraz beş dk dayan acısını alsın üç gün yap geçiyor 3 senedir geçmeyen şey 3 günde geçti şimdi hiç olmuyor şükür bir enfeksiyon e Şi bile olmuyor dene
Canım üzüm elma sirkesi var ya onu ılık suya dok tülbent gibi ince şeyle on dk filan sil on dk bekle tekrar et yine sonra gece yatarken de peceteue veya havlu gibi şeye de sirkeyi dok vajina ya adet olursunda pet koyarsın ya öyle koy sabaha kadar kalsın çıkarma sabah yine sirkeli su ile bir kaç defa yıka 3 gün sonra kesiliyorTam olarak nasıl anlamadım ? Detaylı anlatır misiniz lütfen
Sirkeyle suyu karıştırıp vajinama sürüp bekleyeceğim yani doğru muCanım üzüm elma sirkesi var ya onu ılık suya dok tülbent gibi ince şeyle on dk filan sil on dk bekle tekrar et yine sonra gece yatarken de peceteue veya havlu gibi şeye de sirkeyi dok vajina ya adet olursunda pet koyarsın ya öyle koy sabaha kadar kalsın çıkarma sabah yine sirkeli su ile bir kaç defa yıka 3 gün sonra kesiliyor
Evet sirkeli su ile temizliyecen yani silcen özel bolgeni sirkeli suylaSirkeyle suyu karıştırıp vajinama sürüp bekleyeceğim yani doğru mu
Teşekkür ederim deneyeceğim geçer inşallahEvet sirkeli su ile temizliyecen yani silcen özel bolgeni sirkeli suyla
Evet sirkeli su ile temizliyecen yani silcen özel bolgeni sirkeli suyla
Farketmez ikiside olurPeki normal sirke mi üzüm sirkesi mi
Gebelikte bir zararı var mı sirkeli suyun?Sirkeli su ile temizle sonrada peceteue dok biraz beş dk dayan acısını alsın üç gün yap geçiyor 3 senedir geçmeyen şey 3 günde geçti şimdi hiç olmuyor şükür bir enfeksiyon e Şi bile olmuyor dene
Yok kuzum ben gebe iken kullandım da doktorum bizzat anlattı hiç bir zararı yok dediGebelikte bir zararı var mı sirkeli suyun?
Onu da yapayım öyleyse, bı de kızılcık suyu deniycem inşallah. İki farklı antibiyotik kullandım yine tekrarlıyor inşallah şifa bulurumYok kuzum ben gebe iken kullandım da doktorum bizzat anlattı hiç bir zararı yok dedi