- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Bazen istemsizce bir iki kilo gidiyor bir sonraki ay yerine alıyorum o kiloyu tabi kilo alımı da istemsiz.istahsizlik sabahları oluyor geneldeKilo kaybı ve iştahsızlık varmı?
Dediğim gibi son 3-4yildir benimle birlikte herkes bezdi bu şikayetinden.uyumak istiyorum hep.garip birşey.Yapısal olabilir mi acaba? Ben kendimi bildim bileli hep yorgun ve halsiz hissederimKronik yorgunluk… Eğer bişey olmuş olsaydı ki 3-4 yıldır var diyorsunuz,mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. İçinize sinmiyorsa başka bir doktor görüşü daha alın derim ben. Hem mevsimsel geçişlerde de daha yoğun yaşanır bu durum eğer son dönemlerde arttığını hissediyorsanız…
Sağolasın Allah sizede kolaylık versin.bana ne yazikki ilgi gösteren ve o ilgi bitmesin diye bu şekilde davranacagim bir ortamim yok aksine herkes bana muhtaç.misal sabah cocuklarima kahvaltı yedirip topluyorum hoop uykuya.oglen yemek hazirla topla ardından yemek yap arada çamaşır ser topla dür tamam o gün benim mesai dolmuştur yani inanın çok yoruyor bunlar bile beniPsikolojik olabilir bide öyle destek almayı deneyin mevsimsel dönem dönem bende de oluyor özellikle annemi kaybettikten 2 yıl sonra toplamıştım kendimi sağlıkla ilgili sorunuz olursa halsiz harici en basit kabızlık ateş vs olması gerek diye biliyorum tek halsizlik kan Vitamin yada psikolojik olabilir belki öyle daha çok ilgi gösteren varve hoşunuza gidiyor olabilir yanlış anlamayın ama benim kv öyle mesela hep halsizim kırgınım hergun bir yeri agirir bigun doktor eşimin yanında yeni doğum yaptığım sıra kalp pili değişti o zaman eşime demiş anneniz ameliyat olabilmek için aylardır uğraşıyor aslında pil 2 yıl daha giderdi ama psikolojik rapor almış ölüm korkum var diye ondan yaptık demiş ve 8 yıldır kv tanıyorum tansiyon şeker kalp pili var diye biliyordum bigun ilaç için eczaneye beraber girdik oda bende ilaç aldık şeker ilaci raporlu bile değilmiş kendine insan bunu yaparım arada olcuyorum yüksek çıkıyor diye ilaç içiyor kimbilir ne zararı var üstüne pil ırsi riskten dolayı takılı ama herkesten gizli 30 yıldır sigara içiyor yani artık cahil yada çocuk olmayan anlıyor ama çocukları bilmemezlikten geliyor bu sefer daha çok içecek biliyorlar nasıl olsa birşey demiyorlar diye öyle işte kendimi iyi hissedicem derseniz gününüz güzel geçer Rabbim şifa versin tez zamanda
Ama lavmanda bağırsakları tembellestirmezmi.bağırsak temizliği öneriyorum, 6 aya bir düzenli lavman yaparsanız vücuttaki toksinleri atmanız kolaylaşır. bağırsakların mutlu olması gerçekten zihni ve enerjiyi çok etkiliyor.
bunun üzerine karaciğer temizleme kürleri de deneyebilirsiniz. bebek gibi olursunuz
cocuk varmış ya ozaman normal yorgunluğunuz bu saate kadar uyanık olmanız bile enerjik olduğunuzu gösteriyorSağolasın Allah sizede kolaylık versin.bana ne yazikki ilgi gösteren ve o ilgi bitmesin diye bu şekilde davranacagim bir ortamim yok aksine herkes bana muhtaç.misal sabah cocuklarima kahvaltı yedirip topluyorum hoop uykuya.oglen yemek hazirla topla ardından yemek yap arada çamaşır ser topla dür tamam o gün benim mesai dolmuştur yani inanın çok yoruyor bunlar bile beni
Kullandığınız bir ilacınız vs var mı? Yan etki açısından soruyorum. Psikolojik de olabilir. Depresif belirtilerde de halsizlik,uyuma isteği vs vardır.Dediğim gibi son 3-4yildir benimle birlikte herkes bezdi bu şikayetinden.uyumak istiyorum hep.garip birşey.
Belki bu yorgunluklarin halsizligi tatile dinlenmeye belki ihtiyacınız vardir ohaldeSağolasın Allah sizede kolaylık versin.bana ne yazikki ilgi gösteren ve o ilgi bitmesin diye bu şekilde davranacagim bir ortamim yok aksine herkes bana muhtaç.misal sabah cocuklarima kahvaltı yedirip topluyorum hoop uykuya.oglen yemek hazirla topla ardından yemek yap arada çamaşır ser topla dür tamam o gün benim mesai dolmuştur yani inanın çok yoruyor bunlar bile beni
Ama lavmanda bağırsakları tembellestirmezmi.
b 12 ve d vit mimme baktırın . kan şekerinizi ani yükseltiyormusunuzMerhaba kk bayanları.yaklasik 3-4yildir halsizlik yorgunluk şikayetlerim var.son 5aydir demir ilaçları kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı bedenimde.hep yorgunum hep halsizim.artik kötü kötü şeyler geliyor aklıma.ne bilim bu kötü bir hastalık belirtisi midir diye.moralim bozuluyor ister istemez.cunku yetemez oldum çevreme işlerime kendime.dr um ilacı yenileyecegini söyledi ama bilmiyorum.bunun için nereye hangi birime gitmeiyim
Bagirsak temizligi nasil yapiliyorbağırsak temizliği öneriyorum, 6 aya bir düzenli lavman yaparsanız vücuttaki toksinleri atmanız kolaylaşır. bağırsakların mutlu olması gerçekten zihni ve enerjiyi çok etkiliyor.
bunun üzerine karaciğer temizleme kürleri de deneyebilirsiniz. bebek gibi olursunuz
Kan sekerini ani yukseltmek nedir? Bende bazen yogun sekerli veya tatli seyler yedikten sonra olsbiliyor. Bundan kaynakli olabilir mi yanj ?b 12 ve d vit mimme baktırın . kan şekerinizi ani yükseltiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?