Geçmeyen halsizlik bir hastalık belirtisi olabilir mi?

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhaba kk bayanları.yaklasik 3-4yildir halsizlik yorgunluk şikayetlerim var.son 5aydir demir ilaçları kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı bedenimde.hep yorgunum hep halsizim.artik kötü kötü şeyler geliyor aklıma.ne bilim bu kötü bir hastalık belirtisi midir diye.moralim bozuluyor ister istemez.cunku yetemez oldum çevreme işlerime kendime.dr um ilacı yenileyecegini söyledi ama bilmiyorum.bunun için nereye hangi birime gitmeiyim

Yapısal olabilir mi acaba? Ben kendimi bildim bileli hep yorgun ve halsiz hissederim Kronik yorgunluk… Eğer bişey olmuş olsaydı ki 3-4 yıldır var diyorsunuz,mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. İçinize sinmiyorsa başka bir doktor görüşü daha alın derim ben. Hem mevsimsel geçişlerde de daha yoğun yaşanır bu durum eğer son dönemlerde arttığını hissediyorsanız…

Psikolojik olabilir bide öyle destek almayı deneyin mevsimsel dönem dönem bende de oluyor özellikle annemi kaybettikten 2 yıl sonra toplamıştım kendimi sağlıkla ilgili sorunuz olursa halsiz harici en basit kabızlık ateş vs olması gerek diye biliyorum tek halsizlik kan Vitamin yada psikolojik olabilir belki öyle daha çok ilgi gösteren varve hoşunuza gidiyor olabilir yanlış anlamayın ama benim kv öyle mesela hep halsizim kırgınım hergun bir yeri agirir bigun doktor eşimin yanında yeni doğum yaptığım sıra kalp pili değişti o zaman eşime demiş anneniz ameliyat olabilmek için aylardır uğraşıyor aslında pil 2 yıl daha giderdi ama psikolojik rapor almış ölüm korkum var diye ondan yaptık demiş ve 8 yıldır kv tanıyorum tansiyon şeker kalp pili var diye biliyordum bigun ilaç için eczaneye beraber girdik oda bende ilaç aldık şeker ilaci raporlu bile değilmiş kendine insan bunu yaparım arada olcuyorum yüksek çıkıyor diye ilaç içiyor kimbilir ne zararı var üstüne pil ırsi riskten dolayı takılı ama herkesten gizli 30 yıldır sigara içiyor yani artık cahil yada çocuk olmayan anlıyor ama çocukları bilmemezlikten geliyor bu sefer daha çok içecek biliyorlar nasıl olsa birşey demiyorlar diye öyle işte kendimi iyi hissedicem derseniz gününüz güzel geçer Rabbim şifa versin tez zamanda

Dediğim gibi son 3-4yildir benimle birlikte herkes bezdi bu şikayetinden.uyumak istiyorum hep.garip birşey.

bağırsak temizliği öneriyorum, 6 aya bir düzenli lavman yaparsanız vücuttaki toksinleri atmanız kolaylaşır. bağırsakların mutlu olması gerçekten zihni ve enerjiyi çok etkiliyor.

bunun üzerine karaciğer temizleme kürleri de deneyebilirsiniz. bebek gibi olursunuz

Sağolasın Allah sizede kolaylık versin.bana ne yazikki ilgi gösteren ve o ilgi bitmesin diye bu şekilde davranacagim bir ortamim yok aksine herkes bana muhtaç.misal sabah cocuklarima kahvaltı yedirip topluyorum hoop uykuya.oglen yemek hazirla topla ardından yemek yap arada çamaşır ser topla dür tamam o gün benim mesai dolmuştur yani inanın çok yoruyor bunlar bile beni

Ama lavmanda bağırsakları tembellestirmezmi.

cocuk varmış ya ozaman normal yorgunluğunuz bu saate kadar uyanık olmanız bile enerjik olduğunuzu gösteriyor

Dediğim gibi son 3-4yildir benimle birlikte herkes bezdi bu şikayetinden.uyumak istiyorum hep.garip birşey.
Kullandığınız bir ilacınız vs var mı? Yan etki açısından soruyorum. Psikolojik de olabilir. Depresif belirtilerde de halsizlik,uyuma isteği vs vardır.
Ayrıca Doktorunuzun verdiği ilacı kullandıktan hemen sonra çay,kahve,süt tüketimi de ilacın etkisini azaltır mesela… Aklıma gelen ihtimaller bunlar… Siz kötü düşünmeyin ama! Geçmiş olsun.

Belki bu yorgunluklarin halsizligi tatile dinlenmeye belki ihtiyacınız vardir ohalde

Tiroid değerlerinize baktırmanızı öneririm..haşimato filan varsa eger olabılıyor kendimden biliyorum..

b 12 ve d vit mimme baktırın . kan şekerinizi ani yükseltiyormusunuz

Dahiliyeye gidin birşey çıkmazsa psikolojik destek almayı deneyin.

Aynisi bende de var hele aksamlari yaslanmisim gibi asla koltuktan kalkmak istemiyorum, gecen arkadaslarla bulustuk aksam 21 gibi bana bir yorgunluk cöktü yine, onlar gayet enerjiklerdi. Kan degerlerim, Kilom normal sorun ne anlamiyorum. Zor dönemlerden gectim onla mi alakali bilmiyorum

Bagirsak temizligi nasil yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…