• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmeyen grip

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanmlar hemen hemen 1 aydr gribim doktora gttm grip soguk algnlgi ilaci verdi tam iyilestim diyorum hooop bidaha bogaz agrisi yanma vucut agrsi burun akintsi artk moralim bozulmaya basladi baya halsiz kaldim nasil gecirebilirim ilk kez gribim bu kadar suruyo canm skildi😞

Merhaba hanmlar hemen hemen 1 aydr gribim doktora gttm grip soguk algnlgi ilaci verdi tam iyilestim diyorum hooop bidaha bogaz agrisi yanma vucut agrsi burun akintsi artk moralim bozulmaya basladi baya halsiz kaldim nasil gecirebilirim ilk kez gribim bu kadar suruyo canm skildi😞
Eee bu seneki gergedan, inatçı. Ama siz kulak burun Boğaz veya göğüs uzmanına görünün, aile hekiminde kalmayın

Aynı sorunu yaşadım Ocak ayının başından Şubat ayının sonuna kadar grip oldum bitmek geçmek bilmedi ne yaptıysam fayda etmedi emzirdiğim halde 2 kutu antibiyotik tükettim bana mısın demedi :( bol su bol meyve sebze ile güç bela da olsa def ettim ta ki düne kadar tekrar grip oldum maalesef :(

Aynı sorunu yaşadım Ocak ayının başından Şubat ayının sonuna kadar grip oldum bitmek geçmek bilmedi ne yaptıysam fayda etmedi emzirdiğim halde 2 kutu antibiyotik tükettim bana mısın demedi :KK43: bol su bol meyve sebze ile güç bela da olsa def ettim ta ki düne kadar tekrar grip oldum maalesef :KK43:
Yaa cok gecms olsun.acaba bunyemi zayif kansizlik vitaminszlik mi var diyede dusundum acikcasi ne bicim grip ne bicim bogaz agrisi mahvoldum cocuk var es isleri var hersey bekliyo allah yardmcmz olsun

Adaçayı, papatya çayı iç günde 2 bardak. Salataya çiğ soğanı bol bol koy maydanoz ye. Benim 2 hafta antibiyotiklere rağmen geçmeyen diş apsem, ilaçtan başka çare aramadan sonra sarımsağı çiğ çiğ çiğneyip yuttum yağlarını içtim iki güne geçti.

Adaçayı, papatya çayı iç günde 2 bardak. Salataya çiğ soğanı bol bol koy maydanoz ye. Benim 2 hafta antibiyotiklere rağmen geçmeyen diş apsem, ilaçtan başka çare aramadan sonra sarımsağı çiğ çiğ çiğneyip yuttum yağlarını içtim iki güne geçti.
Sarimsak antibiyotk etkisi veriyo tabi.tsk ederm deneyecegm

Evt dogru belkide alerjidir ama alerji boyle vucut agrisi bogaz agrisi yaparmi ki?

Back