Geçmeyen göz enfeksiyonum

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.593
8.511
Konu taşınmazsa çok sevinirim.Zira benim şu siralar derdim bu.Belki ayni durumu yaşayan,tavsiyede bulunacak,doktor önerecek birileri çıkar.

1,5 ay önce tek gozum kırmızı bir şekilde uyandım.Ve ışığa karşı aşırı hassasiyet,müthiş ağrı.1,5 ay boyunca gidilen doktorlar , kullanılan damlalar,tam ohh geçti derken ilaçları azaltmam ve birakmamla tekrar başa dönmelerimiz...Bu sırada öteki gözde de başladı.Doktorlar da bu kadar sürede geçmemiş olmasina çok şaşkın.Evde bile güneş gözlüğüyle geziyorum o derece .Yanma,batma,çapaklanma,şişme hiç bir şey yok.Tek sorunum ışıkta aşırı ağrı yapması ve beraberinde kızarıklık.
Var mı benzer durumu yaşayan yada Anadolu yakasında iyi bir göz doktoru tavsiyesinde bulunacak ?

kudret göz'ü önerebilirim. aynı şikayetlerle gittim. net olarak sebebi anlaşılamadı benimkinin de bir ay kadar çektim. damlaları kullanırken geçti bir daha tekrarladı sabırla kullandım ve kurtuldum.

ciddi bir rahatsızlık olabilir geçmezse. son bir kez damlayı deneyin farklı bir hastaneye giderek olmazsa daha ciddi tetkikler isteyecektir doktorunuz. geçmiş olsun.

Enfeksiyon olduğuna emin mi doktorlar? Bende glokom var o da ışığa hassasiyet be ağrı yapıyor.

Enfeksiyon olduğuna emin mi doktorlar? Bende glokom var o da ışığa hassasiyet be ağrı yapıyor.

Glokom degil dedi doktor.Göz tansiyonumda biraz yuksekmiş.Görme alanı testi yaptı sorun çıkmadı.6 ay sonra tekrar görme alanı testi olacak.
İlk doktor enfeksiyon dedi.1 ay sonunda hala gecmeyince doçente gittim durumu anlattım.O zaman tek gözdeydi.Göz kası ışıktan etkilenmiş kasılmış onu gevşeticez dedi,ama hala geçmeyip öteki gözde de başlayınca tekrar enfeksiyon gundeme geldi...Bugun damla kullandığım o ilk hasta olan gözüm tekrar ışıktan ağrımaya başlayınca çok moralim bozuldu.Hic bir işe yaramamıştı damlalar demekki :KK43:

Bir de bende üveitten şüphelenmişlerdi. Şükürler olsun değilmiş. Mutlaka başka bir yere daha gidin.

kudret göz'ü önerebilirim. aynı şikayetlerle gittim. net olarak sebebi anlaşılamadı benimkinin de bir ay kadar çektim. damlaları kullanırken geçti bir daha tekrarladı sabırla kullandım ve kurtuldum.

ciddi bir rahatsızlık olabilir geçmezse. son bir kez damlayı deneyin farklı bir hastaneye giderek olmazsa daha ciddi tetkikler isteyecektir doktorunuz. geçmiş olsun.

Çok teşekkürler...Gecsinde iki ayda geçsin artık razıyım.Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor.Her seferinde başa dönüyoruz çünkü .

Ozel hastaneye degil de arastirma hastanesine gitmenizi oneririm daha kapsamli arastirirlar.

Sebebinide soyleyeyim: 45tl verdigim goz doktoru arpacik icin damla verip yolladi ve 2 ay sonra yine ayni yerde arpacik cikti. Aile hekimine gittim sicak suyla kompres yapip patlatmazsam vucut direncim dustugunde tekrar cikacagini, damla kullanmami soyledi. Sonuc olarak 5 aydir arpacik cikmadi. Ozel hastaneler gecici cozum yolu sunuyor

Göz direnciniz düşük büyük ihtimalle bi süre telefon , televizyon fazla kullamayın.

Bol dinlendirin.

Kişisel temizlik Emin'im dikkat ediyorsunuzdur ama bir daha gözden geçirin Dr bilgim Yok Anadolu yakasında .

Geçmiş olsun.

Doktor Ateş Yanyalıyı önerebilirim cnm
İstanbul Avrupa yakasında

X