• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen göğüs ağrısı

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
400
33
Yaklaşık 1 haftadır geçmeyen ve gün geçtikçe artan bir göğüs ağrım var adetime daha 1 hafta var sizce nedir bunun sebebi aynısını yaşayan yada tahmin yürütecek olanlar lütfen aydınatsın beni😔😔

Her gün konu mu açacaksınız? Gebelikse şüphelendiğiniz kan verin. 🤷🏻‍♀️

Yaklaşık 1 haftadır geçmeyen ve gün geçtikçe artan bir göğüs ağrım var adetime daha 1 hafta var sizce nedir bunun sebebi aynısını yaşayan yada tahmin yürütecek olanlar lütfen aydınatsın beni😔😔
Cnm slm fibrokistik gögüslerin olabilirmi acaba genelfe ağrı yapar benimde öle çünkü

Her gün konu mu açacaksınız? Gebelikse şüphelendiğiniz kan verin. 🤷🏻‍♀️
Her gün açmamam için yasak mı varda ben bilmiyorum? İkincisi de yardım eden kimse olmadığı için burda fikir arıyoruz. Konuya girip bakmak zorunda mısın?

Her gün açmamam için yasak mı varda ben bilmiyorum? İkincisi de yardım eden kimse olmadığı için burda fikir arıyoruz. Konuya girip bakmak zorunda mısın?
Açamazsınız canınız her sıkıldığında. Site kurallarını bi okuyun. Buranın da bir usülü var. Yardım edenler oldu önceki konularınızda.

Açamazsınız canınız her sıkıldığında. Site kurallarını bi okuyun. Buranın da bir usülü var. Yardım edenler oldu önceki konularınızda.
Yeterli yardımı alamamışım demkki. Burada sürekli canı sıkılıp bi eleştiri polemik yaratmak için yer arayanların içinde sizde varsınız galiba. Konu göğüs ağrısı sizin tartışmanız değil. İyi akşamlar

Yeterli yardımı alamamışım demkki. Burada sürekli canı sıkılıp bi eleştiri polemik yaratmak için yer arayanların içinde sizde varsınız galiba. Konu göğüs ağrısı sizin tartışmanız değil. İyi akşamlar
Anasayfada konunuzun linkini paylaşabilir, yönetimden konuyla ilgili bildirim gönderilmesini rica edebilirsiniz. Her eleştiriyi polemik olarak algılamanız yersiz. Elestiriler iyileştirme amacı gütmeden yapılmaz. Sorununuza çözüm bulamamanız umrumda olmasaydı size bu bilgileri vermezdim.

Evet maalesef aynı içerikli konular tekrara girdiği için aynı sorun için defalarca konu açmıyoruz. İlgili bölüme açılan tek konu yeterli olacaktır.

Back