Ben kimseyi doktor olarak görmüyom ki sadece destek olmalari için yaziyomKimsenin size garezi yoktur kanımca.Yazmamaları doktor olmamalarından kaynaklı olabilir diye düşünmekteyim.
İltihap olabilir,zararsız kist olabilir.Burdan kimse bilemez maalesef.Genel cerrahiye gidin.Sizi yaşınıza göre meme ultrasonu ya da mamagrofiye gönderirler.Doğru cevabı ancak orda alırsınız,doktor bile elle muayene ya da gözle görmekle anlamaz iyi mi kötü mü diye.Mamagrofi ya da ultrason.Geçmiş olsun.
Allah razi olsun randevu alip gidicem de kaynanamgilden çekiniyom bana diyolar çürüksünMerhaba mutlaka bir genel cerraha ya da meme radyoloğuna gitmenizi önemle öneririm. Bazen lenf bezleri de şişip ağrı ve yanma yapabiliyor.Fakat gitmeden ne olduğunu bilemezsiniz ve içiniz içinizi yer durur onun için gidin hemen ultrasona gerekirse mamografiye yönlendirirler ihmal etmeyin lütfen.Geçmiş olsun.
Kim ne derse desin aldırma sen kimseye de söylemek zorunda değilsin eşin dışında.Yaşadıklarını sen bilirsin ancak hangi devirde yaşıyoruz gerçekten.Allah yardımcın olsun kimseye aldırma ihmal etme.Allah razi olsun randevu alip gidicem de kaynanamgilden çekiniyom bana diyolar çürüksün
Benimde yaklaşık 7 aydir gecmeyen göğüs ağrım var genel cerrah meme cerrahisi 3 kere ultrason çektirdim kardiyoloji göğüs cerrahisi hiç birşey çıkmadı ama ağrım geçmiyor koltuk altı lenf bezlerim şiş çıkti enfeksiyondan dediler antibiyotik kullanıyorum ama ağrım geçmiyorMerhaba. Sonucunuz ne oldu acaba? Benim de göğüslerinde sızı ve ağrı oluyor ara sıra. Sağ göğsümde fibroadenom var ama sol göğsüm temiz,1 ay olmadı daha ultrason çekileli. Kitle olmayan sol göğsüm ağrıyor şu anda.
Benimde yaklaşık 7 aydir gecmeyen göğüs ağrım var genel cerrah meme cerrahisi 3 kere ultrason çektirdim kardiyoloji göğüs cerrahisi hiç birşey çıkmadı ama ağrım geçmiyor koltuk altı lenf bezlerim şiş çıkti enfeksiyondan dediler antibiyotik kullanıyorum ama ağrım geçmiyor
Ben kendim enfeksiyon hastalıklarina gittim, meme ultrasonunda birşey çıkmayınca koltuk altı lenf bezlerine bakılmasını istedim benimde şiş çıktı antibiyotik verdi 2 hafta kullandım ama ağrılarım benimde geçmedi. Bi kaç gün içinde kontrole gidicem. Gerçekten çok bunaldımÇok geçmiş olsun bende de aynı sorun var, doku iltihabı denildi, antibiyotik kullandım ağrılarım tam olarak geçmedi ve koltuk altı lenf bezlerim 4 aydır şiş ve ağrıyorlar, koltuk altı lenf bezlerimin şişliği geçmediği için memelerden mr’ a girdim kist bile çıkmadı ve hâlâ ne olduğu maalesef bulunamadı, bu haftasonu lenflerden tekrar ultrason MR ına gireceğim lenf boyutlara tekrar bakılacak.
Ben kendim enfeksiyon hastalıklarina gittim, meme ultrasonunda birşey çıkmayınca koltuk altı lenf bezlerine bakılmasını istedim benimde şiş çıktı antibiyotik verdi 2 hafta kullandım ama ağrılarım benimde geçmedi. Bi kaç gün içinde kontrole gidicem. Gerçekten çok bunaldım
Sizi çok iyi anlıyorum, lenf bezi şişlikleri olarak burada ki başlıklara bir göz atarsanız çoğu kişi lenf bezleri ile uğraşmış, şişlikler yıllarca da sürebilirmiş, bunu bana genel cerrah doktorum da söyledi, kötü bir şey olmadığı müddetçe şiş ve ağrı olsada çok önemli değil artık
Teşekkür ederim bakicamSizi çok iyi anlıyorum, lenf bezi şişlikleri olarak burada ki başlıklara bir göz atarsanız çoğu kişi lenf bezleri ile uğraşmış, şişlikler yıllarca da sürebilirmiş, bunu bana genel cerrah doktorum da söyledi, kötü bir şey olmadığı müddetçe şiş ve ağrı olsada çok önemli değil artık.
Bende suan sizin dediginiz agrilara muzdaribim ne yaptinizBen kendim enfeksiyon hastalıklarina gittim, meme ultrasonunda birşey çıkmayınca koltuk altı lenf bezlerine bakılmasını istedim benimde şiş çıktı antibiyotik verdi 2 hafta kullandım ama ağrılarım benimde geçmedi. Bi kaç gün içinde kontrole gidicem. Gerçekten çok bunaldım