• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen diş problemi :(

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
78
Merhaba hanımlar direk konuya giriyim

Beni bilenler bilir zaten uzun düredir yoktum :)
Geçen yıl köpek dişin bi arkasındaki dişe dolgu yaptırdım, beyazdı dolgu.

1 yıl idare etti herneyse işte bu ramazanda düştü. Ben sandım tekrar yapar. Ama doktor amalgam dolgu yaptı. Çok üzüldüm çünkü ön dişim :(

Bugün dişimin dolgusu tek tek kum gibi dağılıyo, sanırım hava da alıyo ki sızlıyo :( Inanin hanımlar yapıyorum bakımını. Büyük ihtimal kaplama yapacak ondan da korkuyorum. Bir de tek dişe kaplama olurmu bilmiyorum. Diğer dişleri etkilesin yanındakiler de kesilsin istemiyorum. Çok moralim bozuk

Diğer dişlerim de sağlam sayılmaz durduk yere ön dişimden biri kum gibi dağıldı kırıldı. Bakıyorum çare etmiyo 19 yaşında kaplama olacak resmen aģzımda. Bakıyorum milletinki ne kadar düzgün :110:

Dişciden de korkuyorum ne olur bi yorum yapın kaplama yaptıran oldu mu. Tamam güzel olmayabilirler ama bari dayanıklı olsalardı. Bu da dert mi demeyin ne olur bi fikir verin :KK42:

Valla şükret ben şuan hiç bir şey yapamıyorum bir haftadır diş ağrısı çekiyorum dolgum hava alıyor ama müdahale edemiyorlar 4 ay nasıl geçecek böyle :(
Ablam kaplama yapmıştı çok iyi bakmak lazım bir de tek diş yaparsan rengi farklı durur zamanla. O yüzden ön dişleri komple yaptı ablam. Tabi rengi değişmez diye garanti veriyorlarsa sadece sıkıntılı dişi yaptır.

Valla şükret ben şuan hiç bir şey yapamıyorum bir haftadır diş ağrısı çekiyorum dolgum hava alıyor ama müdahale edemiyorlar 4 ay nasıl geçecek böyle :KK43:
Ablam kaplama yapmıştı çok iyi bakmak lazım bir de tek diş yaparsan rengi farklı durur zamanla. O yüzden ön dişleri komple yaptı ablam. Tabi rengi değişmez diye garanti veriyorlarsa sadece sıkıntılı dişi yaptır.
Rengi nasıl farklı duruyo mesela. Hepsini yaptıramam sağlamlar çünkü bi de yaşım küçük. Hamilesiniz diye yaptiramiyosunuz dimi :(

Rengi nasıl farklı duruyo mesela. Hepsini yaptıramam sağlamlar çünkü bi de yaşım küçük. Hamilesiniz diye yaptiramiyosunuz dimi :KK43:
Arkadaşim tavşan dişlerini yaptırmıştı zamanla sarardı yandakilerle birebir aynı renk durmuyordu. Kaliteli mi yapmadı bilemiyorum. Ablam yaptırdı fırçalamayı unutsa hemen rengi değişiyodu ama ablamın üstte 4 5 diş yanılmıyosam yaptırdı yani yandakiler pek görunmediği içjn renk attığı belli olmuyodu. Dedigim gibi doktor kaliteli yapmamıs da olabilir neden öyle oluyor anlamadık.
Evet hamileyim diye.bi de benim geç uyuşuyor bir dolgu için 5 iğne vurmuştu anca uyuşmuştu :D

Kaplama gayet rahat ve kullanışlı oluyor sadece kaplama olacak dişini kesiyorlar. Dişin kurtulmuş oluyor hiç çekinme ve korkma hemen kaplamanı yaptır benim 2 tane kaplamam var hiç bir şikayetim yok.

tek dişe kaplama yapılır merak etme yanındakilerin kesilmesine gerek yok . şoyle duşun kaplama yapılması o dişin çekilmesinden iyidir.yakın zamanda yaptır dişin daha fazla kırılırsa kotu olur

Back