Gecmeyen burun kanamasi.

mismo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
6.349
11.572
Sevgili kk dostlarim, hepinize mutlu pazarlar dilerim. Ben yurtdisinda yalniz yasiyorum. Onunda panigi ile belki abartiyor olabilirim. 3 gundur burnum kaniyor. Cuma gecesi film izlerken burnumun sag tarafinda ince bir akinti oldu. Baktim kanamis suyla temizleyip pamuk tikadim. Gecti. Ertesi gun uyandim. Kahvesiz ayilamayanlardanim. Kahve mi hazirladim, iciyorum. Grip olunca burnu tikanir ya insanin oyle hissettim kendimi. Elimi burnuma degdirmemle bir avuc kan gelmesi bir oldu. Ardinda bir bas donmesi ve titreme. Hemen arkadasimi aradim. Acile gittik. Tansiyonum filan normal. Korkulacak bir belirti vs.de cikmadi. Doktor damar catlamis. Hava degisiminden ya da strestendir dedi. Bir solusyonla temizleyip eve gonderdi. Bu sabah uyandim. Yine kan. Dunku kadar olmasa da akti yine.. bas donmesi titreme bulanik gorme kusma filan yok. Daha once boyle birsey yasayan var mi? Turkiyede daha geri bir ulkedeyim. Saglik sektoru de berbat acikcasi. Yalnizda olunca korktum. Bana bir iki kelam edin Allah askina dostlarim.

canım bir tam kan sayımı yaptır trombositlerine baksınlar . Pıhtılaşma sağlanmadığı için böyle kanama olur genelde .

canım bir tam kan sayımı yaptır trombositlerine baksınlar . Pıhtılaşma sağlanmadığı için böyle kanama olur genelde .
Hadi yaa oyle mi dersin? Hic aklima gelmemisti. Cok saol. Soyleyecegim doktora.

2011-2012 yıllarında bende de burun kanamasi cok oluyordu. Doktora hic gitmedim nedense
Damarlarin catlamistir. Sicakta cok durunca oluyordu bana ya da bir seye cok uzulunce.
Ne zaman kavga etsek nisanlimla benim burnum kanardi mesela.
Streste tetikleyici bir olgu.

Burun kanamasinda büyük bir sey çıkmıyor bildigim kadariyla. Korkma doktora da gitmissin zaten.
Gecmis olsun ensene biraz soğuk seyler koy.

Hadi yaa oyle mi dersin? Hic aklima gelmemisti. Cok saol. Soyleyecegim doktora.
Tahlil raporunda PLT diye geçer sağlık ocağında bile yaptırabilirsin benimde trombositopeni hastalığım var 8 yaşımdan beri böyle ama sen hasta olmayabilirsin trombosit değişken bir değerdir 5 dakika arayla kan verdiğinde bile farklı sonuçlar çıkar o yüzden eğer böyle bir hastalıktan şüphelenirlerse yaklaşık 1 senelik takip gerekir teşhis koymak için . Ayrıca yok damarların çatlamış yakmamız lazım gibi birşeyler söylerseler sakın yaktırma damarlarını çok tehlikeli . Burnun birdaha kanarsa çok baskı uygulamadan kafanı önde tutarak hafif bi tampon yap bırak aksın kan birşey olmaz .

Canim arkadasim icimi rahatlattin. Cok tesekkur derim. Hemen soguk havlu koycam enseme. seninde avucuna geliyor muydu kan?

Gecmis olsun canim. Doktora soyleyecegim mutlaka. Yurtdisindayim ben. Burasi bir degisik. Herseyi hemen yapmiyorlar. Ben yinede teklif etcem aklimda kalmasin. Cok saol ilgilendigin icin. Operim :)

Gecmis olsun canim. Doktora soyleyecegim mutlaka. Yurtdisindayim ben. Burasi bir degisik. Herseyi hemen yapmiyorlar. Ben yinede teklif etcem aklimda kalmasin. Cok saol ilgilendigin icin. Operim :)
Ne demek canım sanada çok geçmiş olsun :)

Canim arkadasim icimi rahatlattin. Cok tesekkur derim. Hemen soguk havlu koycam enseme. seninde avucuna geliyor muydu kan?

Rica ederim canım.
Geliyordu. Bazen oluk oluk akiyordu, durmayacak saniyordum. Cok kanama oldugu zaman benim de başım dönüyordu haliyle.

Tibbi olarak nedir ne degildir bilmiyorum ama icin rahat olsun. Korkulacak bir sey yoktur.

Akacak kan damarda durmaz diyelim :)

Cok rahatlattiniz beni vallahi. Aileme de soyleyemiyorum panik olurlar diye. Yalniz hissetmistim kendimi. Ilac gibi geldiniz bana. Allah razi olsun. Kendimi daha iyi hissettim. xxx1 seni alintilamistim benyaa cikmamis. Bu sozlerim sanda
geçmiş olsu orası neresi mismo

Saol zeytinim. Mismo paniklerde yine iste. Bosna Hersek'teyim. Turkiye'den 20 yil geri. Arkadas sinuzitten kaynakli basagrisi ile acile gitti. Beyin ameliyatina aliyorlardi. Kiz apartopar tr.ye dondu. Yok oyle bisi. Sinuzittenmis iste. Oyle olunca guvenemiyorum buradaki doktorlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…