geçmeyen Bulantı ve Kusma

dilaramilara

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
80
25
29
sevgili kadınlar, 27 haftalık hamileyim. hala yoğun bulantı ve kusma yaşıyorum. Canıma tak etti artık. Sanırım doğuma kadar devam edecek. aranızda bu kadar uzun süre bunları yaşayan varsa bana destek olabilirim artık çok kötü hissediyorum? teşekkürler

sevgili kadınlar, 27 haftalık hamileyim. hala yoğun bulantı ve kusma yaşıyorum. Canıma tak etti artık. Sanırım doğuma kadar devam edecek. aranızda bu kadar uzun süre bunları yaşayan varsa bana destek olabilirim artık çok kötü hissediyorum? teşekkürler
Merhaba hala devam ediyor mu

Bende bulanti doguma kadar devam etti bende kusma yokdu ama sabah kalktigim andan uykuya dalana kadar tükürügümü yutamıyodum elimde sise tukuruyodum. Sancı gelene kadar devam etti. Sabır bol bol dua et bu cektiginin ecri verilcekdir.

canım herkes farklı inşallah gecer bırınde 18.haftamda dıgerın de 26.haftamda bitti birdden bitiyor cok zor farkındayım sabır inşallah geçer ama eninde sonunda gececk kolaylıkla atlatırsın umarım

ben de 16. haftamdayım ve hala devam ediyor, hiç geçmeyecek gibi. Prilam dr bende en azından kusmayı önlüyor, siz ilaç kullanıyor musunuz ?

X