Geçmeyen boğaz tahrişi ve şüpheli koca!

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
nerdeyse 1aydr boğazlarım tahrişli ve ağrıyo geçiyor sonra yine tekrarlıyor ilk ağrımasında doktora gittm farenjit dedi ilaç içtim tekrarladı yine sızlıyo boğazlarım yutkunamıyorum boğazlarımda bi yanma var eşimede güvenmiyorum başka bi kadınla birlikte olup bana mikropmu bulaştırdı acaba şüpedeyim olabilirmi böyle bişey o yüzden boğazlarım tahriş olurmu:26::26:

canım böle bişeyden böle bişeyi nasıl çıkarıyorsun

bence senaryo falan yazmalısınn hayal gücüne bittimmm

bence sarılık ve aids tstlerini yaptır nolur nolmaz
sadece grip bulaştıracak değil ya
daha ne mikroplar yüklemiştir sana emin ol bence hı hı evet :)

reflü olabilir canım sende midende bir sıkıntı var mı ağzına acı su geliyormu o asidik sıvı çok yakıcıdır ve boğazı tahriş eder bende KBB doktoru söyledi reflüm olduğunu.

ahaha canım kusura bakma güldüm valla allah ta seni güldürsün
faranjitin varsa tozdan dumandan havalardan bile tahriş olabilir ben en ufak bi sigara kokusu duyayım bende de var çünkü ertesi gün tahriş olmuş acıyan bir boğazla kalkarım dr a bi görün istersen..

reflü olabilir canım sende midende bir sıkıntı var mı ağzına acı su geliyormu o asidik sıvı çok yakıcıdır ve boğazı tahriş eder bende kbb doktoru söyledi reflüm olduğunu.

evet ağzımda öyle bi acılık varki midem alt üst oldu çok fena

kocanla ilgisi yoktur bence canım ya:)
geçmiişolsun ....:26:

sağol cnm en kısa zamanda bi doktora görünmeliyim ağzımdaki acılık çok kötü içtiğim ilaçtan kaynaklanıyo olabilirmi acaba yaaa:26: dişlerim kanıyo diye bi ilaç verdi doktor onu kullanıyorum belki ondandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…