- 25 Aralık 2024
- 111
- 24
- 13
- 28
Hayır 3 gün varken yaptım6 7 gün varken çıkmaz zaten. Çok erken yapmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 3 gün varken yaptım6 7 gün varken çıkmaz zaten. Çok erken yapmışsın
Üç gün varken yaptım ben bu aylık ümidi kestim gibi artık diğer aya sen inşallah Hamilesindir canımKaç gün kaldı adetinize bende test aldım bugün yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama adetime 3 gün kalmış oluyo yarın çıkar mı beklemeli miyim
Negatif mi çıkmıştıÜç gün varken yaptım ben bu aylık ümidi kestim gibi artık diğer aya sen inşallah Hamilesindir canım
EvetNegatif mi çıkmıştı
Adet oldunuz mu ben ne zaman yapayım testi
HmmHayır 3 gün varken yaptım
Anladım. Bence var gibi sen de bir şeylerAralığın 14 ü başladı ilk korunmasız olan sonrasında da iki güne Bi bu şekilde ilerledik
Valla sanırım oldum yarın tam belli olurAdet oldunuz mu ben ne zaman yapayım testi
İlkinden sonra başladı ama bu belirtiler normal mi böyle ilkten başlaması gebelik mi oluyoAnladım. Bence var gibi sen de bir şeyler
Yumurtlama ağrısı başlamış olabilir erkenden. Benim de kızıma gebe kaldığım ay öyle olmuştu. Sonra gebelik oluşunca ağrılar kesilmedi. Tahmini yumurtlama gününden bu yana ağrıların devam etti miİlkinden sonra başladı ama bu belirtiler normal mi böyle ilkten başlaması gebelik mi oluyo
Evet aralıkta adetim bitti ertesi gün korunmasız ilişkim oldu ondan itibaren geçmedi hiç bel kasık ağrısı göğüs ağrısı rutin Bi şekilde çok hafif mide bulantısı var Bi ara şeffaf akıntı vardı şuan sarı olmaya başladı nedense en son da leke gelince acaba mı diyorum artık şuan yapsam çıkar mı testteYumurtlama ağrısı başlamış olabilir erkenden. Benim de kızıma gebe kaldığım ay öyle olmuştu. Sonra gebelik oluşunca ağrılar kesilmedi. Tahmini yumurtlama gününden bu yana ağrıların devam etti mi
Bence yapma. Sabah yap. Eğer testin çoksa yap şimdi. Ama bi taneyse sabah yapEvet aralıkta adetim bitti ertesi gün korunmasız ilişkim oldu ondan itibaren geçmedi hiç bel kasık ağrısı göğüs ağrısı rutin Bi şekilde çok hafif mide bulantısı var Bi ara şeffaf akıntı vardı şuan sarı olmaya başladı nedense en son da leke gelince acaba mı diyorum artık şuan yapsam çıkar mı testte
Bi tane aldım sabah yapayım o zaman sence bu belirtilere göre var mıdır hamilelikBence yapma. Sabah yap. Eğer testin çoksa yap şimdi. Ama bi taneyse sabah yap
Valla ben duramadım yaptım testi başta bişey yok ama geri o çizgilerin olduğu yere dokununca da şöyle olduBence yapma. Sabah yap. Eğer testin çoksa yap şimdi. Ama bi taneyse sabah yap
O niye öyle dağılmış yaa tühh. Çizgi var gibi ama dağılmış renkSilik çizgi mi var kızlar bana mı öyle geliyor
Bilmiyorum niye öyle olduysa iki çizgi gibi olduO niye öyle dağılmış yaa tühh. Çizgi var gibi ama dağılmış renk
Bidaha yaptın mı test canımBilmiyorum niye öyle olduysa iki çizgi gibi oldu
Yapmadım ne zaman yapsam gecikmeyi mi beklesemBidaha yaptın mı test canım
Gecikmeyi beklemek en sağlıklısı ama ben olsam yarın bir tane denerdimYapmadım ne zaman yapsam gecikmeyi mi beklesem