• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmeyen bel agrisi tastan dolayimi

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
Mrb.lar.. kizlar bende kum ve cok kucuk 3.5 mm dr. Un dedigine gore bobregin altinda kalmis kolay kolay dusmez dedigi bir tas var. Ara ara bel ve kasik agrim oluyordu. Bir haftadir kesintisiz agriyor ve istirahayle gecmiyor. Agri kesici fayda etmiyor. Belimden kalcama bazende kaaigima vuran agri bazende yanma seklinde. Zorlanmadim agir kaldirmadim zzten istirahatle gecerdi oylr olsaydi. Cok siddetli degil ama otururken bi azaliyo bikac saat sonra artabiliyor kendi kendine. Bu tas agrisimidir anlamadim bana fikir verirmisiniz. Dr.lar olabilir diyip geciyolar. Bonrek ve bosluklarimdada agri var ama onlar gelip gidiyo. Orda durup suran bir tas boylr agri yaparmi oda ilginc.

Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm. Farklı hastalıklarla alakalı farklı kullanımyöntemleri var. Sağlıkla kalın

Merhabalar

Sizlere birşey danışmak istiyorum bilgi almak için..
Annemin bel ve bacak ağrısı sorunu var senelerdir geçmek bilmeyen,bi kaç doktor ameliyat önerdi fakat hemen ameliyat olma taraftarı değiliz,önerebileceğiniz bir Doktor varmıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Back