• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmeyen Bas Agrisi

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Gecen hafta sonu annemle kavga etmistik aglamistim falan filan derken aglama sonrasi klasik bas agrisi basladi o gun normal olarak. Agladiktan sonra basim agrir ama max 1 gune ya da uyuduktan sonraya gecer.

Fakat o gunden beri basim agriyor, ilk gunler kafami kesmek istedim resmen hicbir seye odaklanamiyordum. Biseyler yedikten sonra duzelir gibi oluyor tekrar geri geliyordu. Sonraki gunler biraz azaldi gibi oldu ama ince ince devam edip bazen siddetleniyordu yine.

Okulda falan da cok yemek yemedim bu hafta, derslere cok taktim acaba ondan mi oldu cunku ne zaman ders calismaya baslasam agri geri geliyor su an oldugu gibi. Bir de ek olarak mide bulantisi var ve tansiyonum dusmus gibi hissediyorum, kanim cekilmis gibi.

Antidepresan biraktim birden (ama agrilar basladiginda birakali 1.5 hafta belki daha cok oluyordu ve gayet normaldim) onun yan etkileri desem mantikli gelmiyor.

Zaten kokulara hassas bir insanim bi de bas agrisiyla birlikte asiri bir hassasiyet geliyor butun kokular midemi bulandirip bas agrimi tetikliyor.

Sizce stresten mi olmustur yoksa ciddi bisey falan olabilir mi? Doktora gideyim mi:KK17::KK17: sinavlarim baslayacak ve ben ders calisamiyorum :mad:

Antidepresan ilaçları birden kesilmez dozu azaltılarak kesilir
stres etkilidir mutlaka her ağrı için
migren aklıma geldi olabilir mi?

Antidepresan ilaçları birden kesilmez dozu azaltılarak kesilir
stres etkilidir mutlaka her ağrı için
migren aklıma geldi olabilir mi?
Migrenim yok ama boyle birden bire baslar mi ki?

Biliyorum azaltarak birakmam lazimdi ama bir aptallik yapmis bulundum. Annem tekrar baslamam icin israr ediyor zaten

Antidepresanı şak diye bırakmasaymışsın iyiymiş..Okul ve ev üstüne geldiğinden olabilir ama yine de doktora git.

Migren büyük ihtimalle
Beni de hayattan soğuttu bu illet
Agri gozlerime de vuruyor zaman zaman, ozellikle gunes geldiginde. O yuzden sapkayla dolasiyorum bu aralar. Migrende boyle bisey var midir? Zaten hassasti ama gozlerim renkli oldugu icin belki de o yuzdendir. Cozumu yok mu bunun ya agliycam :mad:

Migrenim yok ama boyle birden bire baslar mi ki?

Biliyorum azaltarak birakmam lazimdi ama bir aptallik yapmis bulundum. Annem tekrar baslamam icin israr ediyor zaten
Çoğu migren hastasina antidepresan verilir ataklari engellemek için
Siz zaten kullandiginiz için farkina varmams olabilirsiniz

Agri gozlerime de vuruyor zaman zaman, ozellikle gunes geldiginde. O yuzden sapkayla dolasiyorum bu aralar. Migrende boyle bisey var midir? Zaten hassasti ama gozlerim renkli oldugu icin belki de o yuzdendir. Cozumu yok mu bunun ya agliycam :mad:
Migren karanlığı sever bildiğim sadece bu

Var tabi ilaclari var
Sıkılma sıkılırsan artar
Göz hassasiyeti, kokuya dayanamama, seste çok etkiler
İlaç almak istemzsen bana yeşil elma iyi geliyor
Bir de migren tek tarafli vurur agrisi bir göz başin bir tarafi

Var tabi ilaclari var
Sıkılma sıkılırsan artar
Göz hassasiyeti, kokuya dayanamama, seste çok etkiler
İlaç almak istemzsen bana yeşil elma iyi geliyor
Bir de migren tek tarafli vurur agrisi bir göz başin bir tarafi
Goz ve koku olayi zaten var sese de bu ara katlanamiyorum muzik dinlemiyorum ne zamandir arabada radyonun sesi deli ediyor beni. Tek tarafli degil galiba ama bi tarafim daha cok agriyor agri sanki ortada gibi ama sag tarafa daha cok vuruyor gibi. Doktora gitmem sart oldu galiba.

Aslinda tam olarak sak diye de olmadi ama haklisin valla buyuk salaklik ettim
Estağfurullah canım herkes hata yapar önemli olan bundan dönmek.Annemden biliyorum doktor en küçük mg bile kendi kendisine azaltmasına izin vermezdi.O yüzden önce doktora git kontrolde başlat tekrar.

Estağfurullah canım herkes hata yapar önemli olan bundan dönmek.Annemden biliyorum doktor en küçük mg bile kendi kendisine azaltmasına izin vermezdi.O yüzden önce doktora git kontrolde başlat tekrar.
Benimki de 5mg zaten carpinti icin kullaniyordum. Duzensiz aliyordum ilaclari ve sac dokulmesi yaptigi icin birakmak istedim. Ama onunla ilgili bi durum degik benimki sanirim.
doktora kesin gitmeliyim tesekkurler :)

Gecen hafta sonu annemle kavga etmistik aglamistim falan filan derken aglama sonrasi klasik bas agrisi basladi o gun normal olarak. Agladiktan sonra basim agrir ama max 1 gune ya da uyuduktan sonraya gecer.

Fakat o gunden beri basim agriyor, ilk gunler kafami kesmek istedim resmen hicbir seye odaklanamiyordum. Biseyler yedikten sonra duzelir gibi oluyor tekrar geri geliyordu. Sonraki gunler biraz azaldi gibi oldu ama ince ince devam edip bazen siddetleniyordu yine.

Okulda falan da cok yemek yemedim bu hafta, derslere cok taktim acaba ondan mi oldu cunku ne zaman ders calismaya baslasam agri geri geliyor su an oldugu gibi. Bir de ek olarak mide bulantisi var ve tansiyonum dusmus gibi hissediyorum, kanim cekilmis gibi.

Antidepresan biraktim birden (ama agrilar basladiginda birakali 1.5 hafta belki daha cok oluyordu ve gayet normaldim) onun yan etkileri desem mantikli gelmiyor.

Zaten kokulara hassas bir insanim bi de bas agrisiyla birlikte asiri bir hassasiyet geliyor butun kokular midemi bulandirip bas agrimi tetikliyor.

Sizce stresten mi olmustur yoksa ciddi bisey falan olabilir mi? Doktora gideyim mi:KK17::KK17: sinavlarim baslayacak ve ben ders calisamiyorum :mad:

Benim migrenim var, belirtilerde tıpkı sende ki gibi..Tabi en mantıklısı bir doktara gitmek..çok geçmiş olsun.

Karalikta daha mi cok oluyor yani? Bir arkadasim vardi migren hastasi kiz isiga tahammul edemiyordu ayni benim gibi
Arkadaşımın migreni var ışık ses iyi gelmiyor derdi
karanlıkta 2 gün yattıp sadece ekmek yiyormuş geçmesi için

Benim migrenim var, belirtilerde tıpkı sende ki gibi..Tabi en mantıklısı bir doktara gitmek..çok geçmiş olsun.
migrense diye cok korkuyorum anladigima gore cok illet bir sey :( tesekkur ederim

Arkadaşımın migreni var ışık ses iyi gelmiyor derdi
karanlıkta 2 gün yattıp sadece ekmek yiyormuş geçmesi için
Tam da aklimdan gecen sey buydu

Back