- 29 Temmuz 2022
- 9
- -6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mensure Hanm
-
Merhaba canım bende mr çektim sonucunu bekliyorum on gündür başım ağrıyor ve boyle boynum çok yanıyor agriyo bacağıma da vuruyorBenimde ergenlikten beri sürekli başım ağrır bi dönem hele dayanılmazdı. Ağrı kesicilerlede pek aram yoktur dayanılmaz olunca kullanırım. Çok dra gittim nöroloji falan da, ama anti depresan verip yollarlardı ergenlikte. Kullanmadım hiç. Sonra boyun düzleşmesinden olduğunu anladım drumda öyle söyledi. Şuan ne zaman başım ağrısa su eksiğim vardır diye bol su içiyoeum gerçekten iyi geliyor bana. Siz bi drlara görünün inşallah başka sıkıntı yoksa bol su için. Geçmiş olsun.
Senin boyun düzleşmeni nasıl anladinMerhaba canım bende mr çektim sonucunu bekliyorum on gündür başım ağrıyor ve boyle boynum çok yanıyor agriyo bacağıma da vuruyor
Bana sorduğunuzu tahmin ederek cevaplıyorumSenin boyun düzleşmeni nasıl anladin
Benim boynumdan omuza sonra bacaklarıma vuruyyo kalçamada vuruyyo en sonunda anlim ortası bı bakıyorsun kafamin ortası.doktora giitim nöroloji mr istedi artık komple mr bilmiyorum sonuçlar çıkmadı daha, ve çok ağrım var valla boynum ağrıyor yanıyor böyle içine tuz koymuşlar öyle yanıyor agriyoBana sorduğunuzu tahmin ederek cevaplıyorumböyle enseden başımın ortasına doğru ağrı oluyordu gayri ihtiyari boynumu sıkma hissi geliyordu masaj yapar gibi. Sonra dahiliyeydi galiba tam hatırlamıyorum, gittim. Film falan da çektiler baya byun düzleşmesi varmış. Şimdi iki çeşit ağrı oluyor enseden başlayınca hemen egzersizlerimi yapıyorum ki hergün düzenli yapmak lazım ben unutuyorum. Yok eğer genel bi ağrı olunca gergin olduğumda sinirlendiğimde oluyor bol su içiyorum. Yani ben öyle kendimi rahatlatıyorum.
Çok geçmiş olsun, ileri derecede boyun düzleşmeleri sıkıntılı biraz. Bi boyun için falan da film isteyin. Egzersizleri falan iyi geliyor, aslında rahatsızlık yoksa da yapılmalı boyun diz dirsek egzersizleri. Netten bi bakın.Benim boynumdan omuza sonra bacaklarıma vuruyyo kalçamada vuruyyo en sonunda anlim ortası bı bakıyorsun kafamin ortası.doktora giitim nöroloji mr istedi artık komple mr bilmiyorum sonuçlar çıkmadı daha, ve çok ağrım var valla boynum ağrıyor yanıyor böyle içine tuz koymuşlar öyle yanıyor agriyo
Teşekkür ederim canım deneyecem sol bacağım agriyo ya çok değişik bir şey.isteyecem filmÇok geçmiş olsun, ileri derecede boyun düzleşmeleri sıkıntılı biraz. Bi boyun için falan da film isteyin. Egzersizleri falan iyi geliyor, aslında rahatsızlık yoksa da yapılmalı boyun diz dirsek egzersizleri. Netten bi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?