- 28 Mart 2025
- 843
- 442
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
Arkadaşlar benim hafif baş ağrısı oluyor iki dk sonrada gözüm kanlaniyor ne yapabilirimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence acil bi doktora görünün tansiyonunuzu ara sıra kontrol edin tansiyon olabilir, daha ciddi bir problem olabilir, ufak bi alerji de olabilir ihmal etmeyinArkadaşlar benim hafif baş ağrısı oluyor iki dk sonrada gözüm kanlaniyor ne yapabilirimm
Doktora gittim küçük tansiyonum var hemen çıkıp iniyor dedi ilaç vermedi hemen geçiyor diye umursamadimBence acil bi doktora görünün tansiyonunuzu ara sıra kontrol edin tansiyon olabilir, daha ciddi bir problem olabilir, ufak bi alerji de olabilir ihmal etmeyin![]()
Eşimin de gözündeki kanlanma ve hafif baş ağrısıyla gitti üç doktor gezdik esansiyel tansiyon teşhisiyle ilaç verdiler sonrasında düzene bindi şükür başka bi doktora daha görünün istersenizDoktora gittim küçük tansiyonum var hemen çıkıp iniyor dedi ilaç vermedi hemen geçiyor diye umursamadime
Göze gidicem zatende özele gitme durumum yok peki hangi doktora gitmeliyim.Eşimin de gözündeki kanlanma ve hafif baş ağrısıyla gitti üç doktor gezdik esansiyel tansiyon teşhisiyle ilaç verdiler sonrasında düzene bindi şükür başka bi doktora daha görünün isterseniz![]()
Biz bir hafta sabah akşam tansiyonunu ölçüp dahiliyeye devlet hastanesine gittik bizde dahiliye tansiyon teşhisi koyarsa kardiyoloji ve ürolojiye yönlendiriyor oralarda bişey çıkmazsa esansiyel tansiyon diyor ve ilaç veriyor evde aletiniz varsa sizde ölçüp gidin daha çabuk olur işlemlerinizGöze gidicem zatende özele gitme durumum yok peki hangi doktora gitmeliyim.
Aletim yok 10nisanda dahliyeye gifecem söylemeliyim giderken bu durumuBiz bir hafta sabah akşam tansiyonunu ölçüp dahiliyeye devlet hastanesine gittik bizde dahiliye tansiyon teşhisi koyarsa kardiyoloji ve ürolojiye yönlendiriyor oralarda bişey çıkmazsa esansiyel tansiyon diyor ve ilaç veriyor evde aletiniz varsa sizde ölçüp gidin daha çabuk olur işlemleriniz![]()
Kesinlikle söyleyin onlar sizi yönlendirir belki doppler takarlar siz söyleyin en azından kontrol ederler sağlıkla kalın stres yapmayın hiç bişeyeAletim yok 10nisanda dahliyeye gifecem söylemeliyim giderken bu durumu
Stresi çok yaşıyorum bu aralar tesskur ederim gözümde kusur vardı belki ondandirKesinlikle söyleyin onlar sizi yönlendirir belki doppler takarlar siz söyleyin en azından kontrol ederler sağlıkla kalın stres yapmayın hiç bişeye![]()
Yine de her ihtimali göz önünde bulundurun. Stres herşeye sebep kendinizi en az şekilde streste tutmaya gayret edin sevgiyle sıhhatle kalınStresi çok yaşıyorum bu aralar tesskur ederim gözümde kusur vardı belki ondandir
Çok zor stresten uzak kalmam tesskur ederim ilginiz için.Yine de her ihtimali göz önünde bulundurun. Stres herşeye sebep kendinizi en az şekilde streste tutmaya gayret edin sevgiyle sıhhatle kalın![]()