• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen baş ağrısı

kedibesigi6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
6
0
1
27
Merhabalar benim geçmeyen baş ağrım var doktora gittim ama tomografi ve Mr istedi 3 ocakta gideceğim.22 Aralıktan beri ensemin solundan başımın soluna doğru başım ağrıyor ara ara şiddetlenip hafifliyor ama hiç geçmiyor o ağrı sol gözüm bazen bulanıklaşıyor ilk defa böyle birşey oldu normalde başım bile ağrımaz aynı belirtiler başına gelen var mı?

Belki migren olabilir. Ben de baş ağrısı için 3 yıl önce mr çektirdim e Nabızda gerilim tipi baş ağrısı yazıyordu tanı olarak

Belkide olabilir şuanlık tomografi sonucum gözüküyor MR çekilmesini bekliyorum çok stres oldum gerçekten baş ağrısı çok kötü birşeymiş onunla yaşamaya çalışıyorum hayatımı çok kötü etkiledi sizede geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun sürekli mi başınız ağrıyor. Bende baş ağrısı var ancak yemek yedikten 2 saat sonra baş ağrısı oluyor

Evet sürekli başım ağrıyor bazen aşırı şiddetleniyor bazen sadece zonklama olarak devam ediyor hayır ne sıkıntı var anlamadım gözede randevu aldım onada baktıracağım sıra sıra geziniyorum

Soğuk buz uygulayın ensenizdeki saç bitimine, bir de alnınıza.
Aynı zamanda ayaklarınıza sıcak su torbası koyun veya yakmayacak kadar sıcak bi suyun içine de olabilir.
Migrenden zombiye dönen ben, böyle yaparım ve iyi gelir.

Soğuk buz uygulayın ensenizdeki saç bitimine, bir de alnınıza.
Aynı zamanda ayaklarınıza sıcak su torbası koyun veya yakmayacak kadar sıcak bi suyun içine de olabilir.
Migrenden zombiye dönen ben, böyle yaparım ve iyi gelir.
Teşekkür ederim buzu denedim ama asla fayda etmiyor artık kafamı vurucam duvarlara o raddeye geldim

Merhabalar benim geçmeyen baş ağrım var doktora gittim ama tomografi ve Mr istedi 3 ocakta gideceğim.22 Aralıktan beri ensemin solundan başımın soluna doğru başım ağrıyor ara ara şiddetlenip hafifliyor ama hiç geçmiyor o ağrı sol gözüm bazen bulanıklaşıyor ilk defa böyle birşey oldu normalde başım bile ağrımaz aynı belirtiler başına gelen var mı?
kansızlık varsa o da baş ağrısı yapabiliyor ona da baktırın derim

Back
X