• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gecmeyen ates..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
104
363
Hollanda
bebegimin 3 gundur atesi var fitil vermezsem 39 oluyor fitille 6 saat atesi olmuyor sonra yine cikiyor anlamadim neden yemesi normal oksuruk burun akintisi hicbisey yok gayet normal 1 tane disi cikmisti simdi 2.geliyor ondanmi acaba ama duyduguma gore dis atesi 38i gecmezmis neden olabilir acaba neden gecmiyor atesi kizimin?:1no2:

hemen bir doktora götürün, allah korusun yüksek ateş hiç iyi değil, farklı durumlara sebebiyet vermesin. o fitiller 3 günden fazla kullanılmaz.. hiç vakit kaybetmeden götürün, bir bakteri veya virüs olabilir..
diş ateşi o kadar yükselmez..

geçmiş olsun..

canım dr a götürmedin mi belki kulak veya boğaz enfeksiyonu vardır...

canım bebeklerde ateş asla ihmale gelmeyen bir durumdur ve vücuda giren bakteri ve mikropların habercisidir.hiç vakit kaybetmeden bi doktora götür bebeğini.burda çare arama.ve bol su ve süütnden içir ki ateşi düşebilsin.ateşli bebek susuz bırakılmaz.

doktorla surekli gorusuyoduk telefonda onemli bisey olmadigini soylemisti icim rahat etmedi az once goturduk kulaklarina bakti gogsunu dinledi biseyi yok disinden dedi fitil verme hemen dedi atesi yuksek kalsin ama 40 olmasin dedi cunku hic rahatsizligi yok yemek yiyor bol su iciyor meme emiyor kakasini cisini yapiyor ama ates gecmiyor

3.gunde atesi dustu kizimin fitil vermeden bu sabah vucudu dalga dalga kirmiziydi doktor 6.hastalik oldugunu soyledi allahtan onemli birsey cikmadi ileride bukonuyu okuyabilecek kisiler icin bilgi amacli yazdim arkadaslar tum hasta bebeklere acil sifalar

canım geçmiş osun öncelikle..evet 6.hastalık böyle sebepsizateş yapıyor neyse ateş önemli bebeginin ateşinin düştügne sevindim..tekrar geçmiş olsun canim

3.gunde atesi dustu kizimin fitil vermeden bu sabah vucudu dalga dalga kirmiziydi doktor 6.hastalik oldugunu soyledi allahtan onemli birsey cikmadi ileride bukonuyu okuyabilecek kisiler icin bilgi amacli yazdim arkadaslar tum hasta bebeklere acil sifalar

canım geçmiş osun öncelikle..evet 6.hastalık böyle sebepsizateş yapıyor neyse ateş önemli bebeginin ateşinin düştügne sevindim..tekrar geçmiş olsun canim

geçmiş olsun biraz sonucunu yazmanız çok iyi oldu çünkü bizdede bu problem var ara ara gelip gidiyo 6.hastalık nedir oğlumda kusma ve ishal de var ondanmıdır doktora hep götürüyorum her defasında farklı şeyler diyor pek güvenmiyorum

valla canim gece birden ateslendi kizim fitille hemen dusuyodu atesi 6 saat atesi geciyodu sonra yine atesleniyodu fitille kontrol altina aldik atesi 3 gun surekli bu sekilde devam etti arada ishal oldu yediklerini bazen cikardi 3. gun gece yani birden kesildi ates normale dondu. zaten atesliykende normal davraniyordu baska hicbir belirtisi olmadi 4 gun ates gectikten sonra gogsunden bez bolgesine kadar kirmizi kirmizi lekeler bastirdiginda kaybolmasi gerek boyle lekeler olustu simdi gecti 6 aylik ve 3 yas arasi bebeklerde olusan bulasici bir hastalik bu solunum yoluyla geciyor ve en belirgin ozelligi birden ateslenmesi 39.4 e cikti kizimin atesi en cok allah korusun havale bile gecirebilirmus bebekler bu hastalikta onemli olan atesi cok yukselmeden dusurmek. ve bol bol su icirdim ayrica hastalik bitince huzursuzluk ve istahsizlik oldu 2 gun simdi simdi normallesti korkulacak bisey yokmus ama insan gercek hastaligi ogrenene kadar cok korkuyor ama bebege zararsiz bir hastalikmis ve omur boyu bebekte bagisiklik kazaniyormus asisi falanda yok.cok gecmis olsun sizede

valla canim gece birden ateslendi kizim fitille hemen dusuyodu atesi 6 saat atesi geciyodu sonra yine atesleniyodu fitille kontrol altina aldik atesi 3 gun surekli bu sekilde devam etti arada ishal oldu yediklerini bazen cikardi 3. gun gece yani birden kesildi ates normale dondu. zaten atesliykende normal davraniyordu baska hicbir belirtisi olmadi 4 gun ates gectikten sonra gogsunden bez bolgesine kadar kirmizi kirmizi lekeler bastirdiginda kaybolmasi gerek boyle lekeler olustu simdi gecti 6 aylik ve 3 yas arasi bebeklerde olusan bulasici bir hastalik bu solunum yoluyla geciyor ve en belirgin ozelligi birden ateslenmesi 39.4 e cikti kizimin atesi en cok allah korusun havale bile gecirebilirmus bebekler bu hastalikta onemli olan atesi cok yukselmeden dusurmek. ve bol bol su icirdim ayrica hastalik bitince huzursuzluk ve istahsizlik oldu 2 gun simdi simdi normallesti korkulacak bisey yokmus ama insan gercek hastaligi ogrenene kadar cok korkuyor ama bebege zararsiz bir hastalikmis ve omur boyu bebekte bagisiklik kazaniyormus asisi falanda yok.cok gecmis olsun sizede

ya varya çok teşekkür edrim çünkü herşey aynı içim biraz rahatladı azevvel de oğlumu sirkeli suyla yıkadım bakalım ne olcak

rica ederim canim nedemek o endiseli bekleyisi cok iyi bilirim insallah hemencik iyilesir bebegin

Back